Best place ever - werkgeversreview Mental Health Counselor bij STARS

30 jan 2026

Pluspunten

Amazing management Benefits are great

Minpunten

The faculty you will work with depends on the school you work at.

Ontdek andere reviews over STARS

23 jan 2026

Pluspunten

I've had a great experience at STARS. They have been so supportive with excellent benefits.

Minpunten

The districts where they place can be difficult.

10 jan 2025

Pluspunten

### 5-sterrenbeoordeling De afgelopen zes jaar met STARS samenwerken is een ongelooflijk lonende ervaring geweest! Als logopedist op school heb ik me altijd gewaardeerd en gesteund gevoeld door dit fantastische team. Een van de grootste voordelen is dat STARS de kosten van de licentie en alle vereiste certificeringen dekt, wat een enorme financiële last wegneemt. Bovendien zorgen ze ervoor dat ik toegang heb tot alle materialen die ik nodig heb om effectieve therapie te bieden – of het nu gaat om assessments, tools of gespecialiseerde bronnen. De reactiesnelheid van het bedrijf is werkelijk opmerkelijk. Telkens wanneer ik een vraag of probleem had, stond het team snel klaar om te helpen, waardoor ik me bij elke stap gesteund voelde. STARS doet er ook alles aan om ervoor te zorgen dat je stage aansluit bij je voorkeuren en sterke punten. Met een breed scala aan locatiemogelijkheden heb ik altijd opdrachten kunnen vinden die passen bij mijn behoeften en carrièredoelen. Ik kan STARS niet genoeg aanbevelen aan logopedisten die op zoek zijn naar een contractbedrijf dat echt om zijn werknemers geeft en hen klaarstoomt voor succes. Het was een voorrecht om deel uit te maken van dit team!

Minpunten

Een mogelijk nadeel van werken met STARS is dat je als contractmedewerker af en toe gevraagd kunt worden om te verhuizen als een district een fulltime medewerker aanneemt om jouw functie in te vullen. STARS pakt deze situaties echter uitzonderlijk goed aan door nauw met je samen te werken om een nieuwe werkplek te vinden die aansluit bij jouw voorkeuren en doelen. Hun toewijding aan het ondersteunen van hun medewerkers tijdens overgangen maakt deze uitdaging veel gemakkelijker te overbruggen.

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle