New Grads: Great Start Point for Career Suicide - werkgeversreview Recruiter bij SThree

1,0
14 mrt 2017

Pluspunten

Training: Ongelooflijke en sterke opvolging via Rookie Training Comradery: gedwongen mentorschap in het buddyprogramma Locatie: Downtown Chicago in de loop Voordelen: vakantietijd

Minpunten

Bold Face Lies AKA Salaris en Commissie: neem wat ze je vertelden dat je aan commissie zou verdienen en verdeel het door voor een realistischer getal, d.w.z. $ 35k basis + $ 45k- $ 55k aan commissie + $ 42k- $ 45k per jaar Werk-privébalans: LOL 100-puntenplan: Carrière-zelfmoord als je net begint, je krijgt stukjes commissie voor je eerste 7 of 10 deals, en de provisieregeling is verschrikkelijk als je een recruiter bent. Op "verdienste" gebaseerde promoties: om gepromoveerd te worden tot senior consultant, moet u $ 600.000 in rekening brengen, wat neerkomt op ongeveer 50 $ 25.000 vergoedingsaanbiedingen. U kunt ook promotie krijgen in het geval dat ze iemand nodig hebben om het over te nemen vanwege een hoog verloop, of als u met de juiste mensen slaapt. Beheer: Een goede appel uit een zak met rotte exemplaren maakt het nog geen goede koop. Als je enige zin hebt om onderzoek te doen naar de glasdeurpagina van een bedrijf voor of tijdens een sollicitatiegesprek, heb je genoeg verstand om niet voor Sthree Chicago te werken.

Reactie van SThree
9y
Bedankt voor je feedback. We zijn blij dat u de trainingsprogramma's nuttig vond, aangezien we hier veel in hebben geïnvesteerd. Het spijt ons dat uw ervaring op andere gebieden niet zo goed was. We onderzoeken deze beweringen omdat we dit serieus nemen en niet willen dat dit een ervaring wordt die zich herhaalt voor andere werknemers. We doen momenteel een aanzienlijke hoeveelheid werk om de werknemerservaring in al onze kantoren te begrijpen om ervoor te zorgen dat we een favoriete werkgever kunnen zijn.

Ontdek andere reviews over SThree

29 jan 2026

Pluspunten

People, Office, Training, mentorship, flexibilty

Minpunten

tough market and kpi driven strategy that doesn't yield quality returns

3,0
15 jan 2026

Pluspunten

Great office building location, company culture, and generous PTO.

Minpunten

There is a large emphasis of meeting metrics and KPIs. Seems as though management is more focused on hitting daily numbers rather than celebrating actual wins. There is not a lot of training involved in the process of actually acquiring clients. First few months will be training and filled with lots of meetings about getting candidates for jobs that don’t exist. A lot of the job is luck and money is largely dependent on what area you’re working in and your managers connections as well. Definitely not a job where you should expect to make commission within your first year or two.