Een vals beeld van een voorbeeld van micromanagement - werkgeversreview Recruitment Consultant bij Searchability

1,0
11 jan 2021

Pluspunten

Echt briljant kantoor, een paar goede mensen in die tijd, de eerste vrijdag betekende dat veel mensen betaald hadden voor evenementen, het zwembad en de pingpong zijn perfect voor een sociale wedstrijd. Mogelijkheid om één keer geld te verdienen op het bord (als je zover komt). Als het goed met je gaat, kun je het systeem snel opsporen en heel snel een favoriet worden.

Minpunten

Ik weet niet echt waar ik hier moet beginnen, maar ik zal wel zeggen dat alle eerdere beoordelingen echt de waarheid spreken. Eerst en vooral was de training die ik kreeg op bepaalde punten letterlijk misbruik, en ik huilde van tijd tot tijd aan het einde van de avonden (9: 00-11: 00 uur was een norm aan het begin, terwijl mijn mentor vroeg vertrok). Het onvermogen van het senior management om naar uw mening te luisteren, heeft ernstige gevolgen. Constant micromanagement, meer dan het behalen van KPI's om een snelle oplossing te financieren in tegenstelling tot het ontwikkelen van uw vaardigheden. Volledig nep-senior management dat doet alsof ze u de minste zorg geven, maar als u weggaat, neemt zelfs de MD geen afscheid. Laat verschillende personeelsleden vlak voor Kerstmis los, ondanks dat het verlof in de nabije toekomst actief is. Ernstige spanningen op thuiswerk; ze zeggen dat het prima is, maar als je het vraagt, word je verbrand in een directiekamer met het senior personeel voordat je mag. Als u zich uitspreekt over wat de meerderheid denkt dat u het gevoel heeft dat u zich al op een gladde helling richting uw P45 bevindt. De regeling van de Commissie voor stagiairs is absoluut schandalig, serieus. Senior hands-on leden worden behandeld als heiligen, terwijl stagiairs slechts stagiairs zijn. Ik heb veel te veel mensen zien verdwijnen zonder afscheid te nemen of zelfs maar direct te horen. Chinees gefluister is geen goede manier om erachter te komen dat een vriend is ontslagen. Het is niet echt tijd om uzelf te bewijzen, we verliezen onze banen terwijl we meer factureren dan anderen die zijn gebleven. Je LinkedIn wordt volledig ingetrokken en weggevaagd bij vertrek, maar ze zullen graag iemand inhuren en wat hun bestaande account gebruiken, terwijl ze grappen maken over hun vroegere werkgever die er problemen mee veroorzaakt. Over het algemeen was het een veel beter bedrijf, maar ik heb het gevoel dat hun nieuwe kantoor de mentaliteit van de pilots heeft veranderd en het resultaat is een microbeheerde bedrijfssfeer die niet langer over de klant gaat, maar meer over het geld dat je kunt verdienen.

Reactie van Searchability
5y
We zijn teleurgesteld om uw opmerkingen te lezen, omdat we denken dat dit een oneerlijke en uiterst bevooroordeelde kijk geeft op hoe hier werken is. Deze recensie is bij Glassdoor aangemerkt wegens vermeende dubbele plaatsing in strijd met hun voorwaarden, en hoewel ik er zeker van ben dat deze pogingen om onze reputatie te schaden niet zullen slagen, is het nog steeds mijn plicht om onze positie en de mensen die oprecht graag voor ons werken te beschermen. bedrijf. Zie mijn opmerkingen hieronder: Elke werknemer die zich bezorgd, angstig of emotioneel voelt over een aspect van zijn functie, wordt altijd aangemoedigd om in vertrouwen contact op te nemen met onze HR-directeur, MD, teamleiders, senior managers enz. - maar we hebben nooit rapporten ontvangen van klachten over training van onze mensen, in feite noemen veel van onze recruiters dit hun weg om een succesvolle recruiter te worden. We benadrukken dat extra uren, hoewel zeker niet verplicht, vaak de sleutel zijn tot het behalen van succes terwijl u leert rekruteren in deze branche, simpelweg omdat de meeste kandidaten niet kunnen spreken tijdens werkuren. Ik weet niet zeker waar de 21.00 - 23.00 uur binnenkomt, dit is nooit gebeurd en gebeurt nooit. Het management neemt feedback van elke medewerker op zich, in feite hebben we bij talloze gelegenheden een focusgroepbenadering gevolgd om zakelijke beslissingen te ondersteunen en elke stem te laten horen. Ik ben het ook niet eens met uw verwijzing naar het feit dat het management er niet om geeft als mensen vertrekken, geloof me als ik zeg dat het een buitengewoon moeilijke beslissing was om uw dienstverband te beëindigen, maar een beslissing die we moesten nemen op basis van uw aanhoudende ondermaatse prestatie hier. De KPI's die we bij Searchability hebben, zijn zowel haalbaar als ontworpen om u te helpen slagen, samen met de uitgebreide training en middelen die we u hebben geboden. De verlofregeling van de regering was bedoeld om banen te helpen behouden, en we hebben dit respectvol behandeld om de banen van zoveel mogelijk mensen te beschermen. Om zelfs met deze ondersteuning volledig transparant te zijn, betaalt elke werknemer die verlof is nog steeds aanzienlijke kosten voor het bedrijf vanwege de investering die we doen voor elke werknemer (Surface pro, iPhone, LinkedIn-licenties, tools, apparatuur enz.) Dus voor ons het was niet mogelijk om personen op verlof te houden die niet konden aantonen dat ze in deze rol konden slagen buiten de verlofregeling, ondanks talrijke inspanningen van onze kant om u dit te laten doen. We hebben deze beslissingen niet lichtvaardig genomen en we hebben ons ingespannen om ervoor te zorgen dat u meer werd betaald dan contractueel verplicht was om te helpen. Ons bedrijf werkt momenteel met succes vanuit huis vanwege lockdown, ik kan alleen maar aannemen dat uw mening over ernstige spanningen verwijst naar onze suggestie dat degenen die niet presteren de aanvullende ondersteuning van het management nodig hadden, wat veel effectiever is op locatie dan op een externe locatie. setting, opnieuw gewoon onze manier om mensen zoals jij te helpen. Doorzoekbaarheid heeft een transparante provisieregeling die hoger is dan het gemiddelde wervingsbureau en is ontworpen om u te stimuleren om te slagen. De consultantcommissie kan pas worden verdiend als je je opleiding hebt afgerond en bent afgestudeerd als consultant, wat volkomen standaard is, maar we bieden wel commissies en incentives voor resourcer om je hierbij te helpen. Als bedrijf hebben we zwaar geïnvesteerd in training en ondersteuning om u in staat te stellen uw potentieel te bereiken, en hoewel u denkt dat u niet de tijd had om uzelf te bewijzen, moet u begrijpen dat deze beslissing werd genomen op basis van de inspanningen en prestaties die u eerder hebt getoond. de pandemie en uw terugkeer uit verlof. Als we mensen niet de tijd zouden geven om hun potentieel te benutten, zouden we nu niet de meerderheid van ons team hier hebben, maar als bedrijf kunnen we geen rekening blijven houden met een kleine groep mensen die niet bereid zijn in te zetten dezelfde inspanningen die we doen. Als we dit meer willen dan jij, dan is rekrutering waarschijnlijk niet de juiste carrière voor jou. Ik ben een beetje in de war door uw opmerkingen over LinkedIn. Doorzoekbaarheidsmedewerkers hebben een volledige LinkedIn Enterprise Recruiter-licentie, wat het bedrijf aanzienlijke bedragen per gebruiker per jaar kost. Het enterprise-product blijft om voor de hand liggende redenen het eigendom van Searchability, mocht u vertrekken, werknemers met bestaande LinkedIn-accounts pluggen onze enterprise-oplossing er gewoon op in en ontkoppelen ze als ze weggaan, hun persoonlijke LinkedIn-accounts blijven natuurlijk hun eigendom. Natuurlijk luisteren we naar advies, zo is ons bedrijf geëvolueerd, maar met een recensie die uitsluitend is opgesteld in een poging om ons bedrijf en het geweldige team dat we hier hebben te ondermijnen, moet ik hier veel van nemen met een snufje zout, omdat bij onderzoek duidelijk is dat het merendeel van deze review onwaar en gedupliceerd is. Desondanks wens ik je nog steeds het allerbeste en wil ik je nog steeds uitnodigen om persoonlijk contact met mij op te nemen om de inhoud van deze recensie te bespreken, in plaats van anoniem posten op dit openbare platform

Ontdek andere reviews over Searchability

4 sep 2025

Pluspunten

Management/coworkers Downtown Austin, TX Hybrid

Minpunten

No cons. Everything is solid

25 sep 2024

Pluspunten

Amazing culture and company to work for!

Minpunten

Perfect place to work for.