Pluspunten
Ik heb hier 6 jaar gewerkt, op een dag hebben ze mij en andere werknemers ontslagen met het argument dat ze kosten wilden besparen, zonder een goede reden te geven. Bovendien behandelden ze ons ook nog eens als je iets slechts online plaatste. Je krijgt je ervaringsbrief niet en we geven je een slechte beoordeling in BGY. En wat een onbeschoft gedrag van HR en manager. Ze gaven niet eens een schikking, of ook nog eens 2 maanden salaris. Volgens de regels van het ontslaan van elke werknemer zouden ze de werknemer 2 maanden salaris moeten geven en een volledige en definitieve schikking. Maar ze hebben ons opgelicht. Deze beoordeling is niet zomaar geplaatst. Ik plaats dit als zijnde authentiek en wat er met ons is gebeurd. Ik zou kunnen zeggen: kom alsjeblieft niet in de gevangenis van Sectigo terecht. Ze hebben veel geld in de VS, dus alles wat we online plaatsen, verwijderen ze gemakkelijk alle slechte beoordelingen over het bedrijf. En ze dwingen ons om ontslag te nemen voor een paar werknemers.
Minpunten
Van het slechtste tot het slechtste bedrijf. Word alsjeblieft geen lid en verspil je carrière niet. Geen salarisverhoging, geen promotie. Het is een IT-bedrijf, maar ze gedragen zich erg gierig. Op hun website zijn al die recensies geplaatst door hun agenten of naasten. Je kunt dus geen enkele slechte recensie vinden.