Groot talent, vreselijk gezelschap - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Sendcloud

2,0
31 mrt 2023
Anonieme werknemer

Pluspunten

- bij Sendcloud heb ik enkele van de beste mensen en vrienden ontmoet die ik in de loop van mijn carrière heb ontmoet - veel ruimte om je eigen projecten uit te voeren (heeft een keerzijde zoals hieronder vermeld) - goed gezelschap om je carrière een vliegende start te geven

Minpunten

- je ideeën worden alleen geïmplementeerd of geprezen als ze 100% in overeenstemming zijn met wat de oprichters meteen denken. Alles wat buiten de status quo valt, wordt gemeden: onlangs werden enkele zeer spraakmakende medewerkers om deze reden al na een paar weken ontslagen. - voor een bedrijf dat beweert 'no bullshit' te zijn, is het absoluut erg bullshit. Zeer weinig transparantie van vrijwel iedereen in en rond de oprichterskliek. - zoveel politiek en roddels! Voelt soms erg high school. Zeker, leuke feestjes en een prettige ongedwongen sfeer, maar de sfeer is erg provinciaals en 'we zijn een familiebedrijf' voor een bedrijf dat beweert een grootmacht in e-commerce te zijn.

avatar
Reactie van Sendcloud
3y
Beste recensent, we stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw feedback over uw ervaring bij Sendcloud met ons te delen. We zijn blij te horen dat u bij ons enkele van de beste mensen en vrienden heeft ontmoet die u ooit in uw carrière bent tegengekomen. Het is ook fijn om te weten dat u Sendcloud een goede plek vond om uw carrière te starten en dat er voldoende ruimte was om uw eigen projecten te realiseren. We nemen uw opmerkingen over de minpunten die u noemde ter harte. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer uw ideeën niet worden uitgevoerd of gewaardeerd, en we streven ernaar een omgeving te creëren waarin alle ideeën worden gehoord en gelijkwaardig worden behandeld. Het spijt ons te horen dat u het gevoel heeft dat er weinig transparantie is, aangezien dit (zoals u weet) voor ons van groot belang is. Wat betreft uw advies aan het management, zijn we het er volledig mee eens dat professioneel handelen een cruciaal aspect is van het werken bij Sendcloud. We hechten waarde aan echte, bruikbare feedback en zetten ons in voor meer transparantie en het tegengaan van geruchten op alle niveaus binnen ons bedrijf, inclusief het hoger management en de directie. We waarderen uw suggestie om gekwalificeerde medewerkers aan te trekken die verschillende ideeën kunnen inbrengen. Wij zetten ons in voor een diverse en inclusieve werkomgeving waar iedereen zich optimaal kan ontwikkelen, en we blijven zoeken naar manieren om dit aspect van ons bedrijf te verbeteren. Nogmaals bedankt voor het delen van uw gedachten, en we wensen u veel succes in uw toekomstige carrière. Met vriendelijke groet, het Sendcloud-team

Ontdek andere reviews over Sendcloud

15 mei 2021

Pluspunten

Great place to work. Fast growth

Minpunten

Management can be better organized.

avatar
Reactie van Sendcloud
4y
Thanks for your review and input! :)
4,0
10 jan 2026

Pluspunten

Flexibele werktijden, goed salaris, prettige werkomgeving

Minpunten

Het groeipad is niet altijd duidelijk, aangezien het een scale-up bedrijf is. Bedrijfsdoelen veranderen vaak.

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle