Pluspunten
De HR-leider is een aardige vent. Er werken goede mensen,
Minpunten
Normaal gesproken vermijd ik dit soort dingen, omdat ik geloof dat banen soms niet lukken - maar als je te maken hebt met een bedrijf dat zo giftig is als dit, heb je de plicht ervoor te zorgen dat anderen niet volgen. 1. De CEO negeert het arbeids- en contractenrecht en in mijn ervaring met het bijwonen van klantvergaderingen met haar liegt hij als vanzelfsprekend - eerste alarmbel. 2. Geen vaste organisatie of structuur en een gebrek aan verantwoordelijkheid van C Level 3. Het bedrijf maakt, op basis van mijn kijk op ontslagprotocollen, als beleid gebruik van het feit dat jonge werknemers over het algemeen hun arbeids- en contractuele rechten niet begrijpen. 4. Veel, zo niet ALLE, gemaakte toezeggingen (intern en extern) zijn gebaseerd op valse voorwendselen. 5. Gevallen van mensen ontslaan zonder reden en zonder enige vorm van procedure binnen de wet te volgen. ***Geloof me NIET op mijn woord*** Als u een potentiële werknemer bent - Let op de beoordelingen en ga op Linkedin en zoek naar werknemers en vraag het ze zelf.. Ik wil niet in details treden en juridische risico's lopen blootstelling, maar ik zal zeggen ... Als u een huidige of toekomstige belegger bent - Eis onmiddellijk een audit - Geen "beoordeling" op basis van Excel-rapporten, maar op werkelijk gefactureerde cijfers. Als zakelijk ingestelde persoon steun ik normaal gesproken mijn mede-vrouwelijke ondernemers - maar in dit geval kan ik u alleen maar adviseren om daar op GEEN ENKEL niveau heen te gaan.