Pluspunten
Macbook van het werk, goede koffiemachine
Minpunten
Middenmanagement lijkt de handen niet uit de mouwen te willen steken of in detail te treden om resultaten te verbeteren, vertraging van de geïmplementeerde processen leidt tot sets van criteria en rapporten van KPI's (zoals activiteit) die niet vertalen te zijn in in bruikbare, laat staan schaalbare of planbare resultaten. Vrijwel het volledige internationale verkooppersoneel in het EU-hoofdkantoor is ofwel onderpresterende crownie die ooit bij de EMC was of wanhopig genoeg zijn om te beginnen met service voor wat een gemiddeld salaris op een hoog geprijsde locatie gecombineerd met quota's die geen juiste actuele waarde leverden en inkomsten genereerden zoals gebaseerd op sommige onjuiste KPI's van zwak presterende senior managers, wat middelmatigheid kweekt en hit-en-run deals stimuleert bij een groot deel van de klanten bij Presales en Marketing en dan afhankelijk zijn van uiteindelijke verkopen om alles wat gemist was door de incapabiliteit van het management in te halen om een passende waarde te leveren. Ik ken voormalige collega's van twee van de mensen dus is het veilig om te zeggen dat achter titels als "directeur" middelmatige personen zitten waardoor zij zonder kwaliteiten of streven om dingen te veranderen maar wel veel moeite steken in het verdoezelen en anderen de schuld geven van onderprestatie in hun afdeling door kunnen gaan. Dit geldt voor de specifieke niet VS-gebaseerde kantoorlocatie waar ik heb gewerkt. Het kan anders zijn op andere locaties.