Weglopen - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Shared

1,0
7 mrt 2018
Anonieme werknemer

Pluspunten

Het maakt niet uit of je baan niet veilig is. Als dingen veilig aanvoelden, zijn de voordelen redelijk goed en zijn de mensen geweldig. Rustige cultuur.

Minpunten

Ze laten mensen massaal gaan omdat ze in financiële nood verkeren. Blijf weg. Een vreselijke plek om nu te zijn. De salarissen zijn laag - ze nemen jonge mensen aan en houden de salarissen op een absoluut minimum.

Reactie van Shared
8y
Bedankt dat u zo openhartig bent geweest in uw recensie. Dit soort beoordelingen is belangrijk voor een bedrijf om te zien en te erkennen, vooral in een tijd waarin een select aantal werknemers, heden en verleden, zich verraden kan voelen. De cultuur van Shared is er een die professioneel maar persoonlijk is, we gedijen op een werkomgeving die zowel productief als leuk is en die wordt weerspiegeld in de mensen die we aannemen. Dat is ook wat het moeilijker maakt als het bedrijf de focus moet verleggen en we geweldige mensen en collega's verliezen. De realiteit van de branche waarin we ons bevinden, is dat veel andere bedrijven die vergelijkbaar zijn met Shared hun deuren permanent sluiten en sluiten. Verandering is waar dit bedrijf van gedijt en wat ons vooruit zal blijven houden, geen enkele CEO wil ooit dat hun werknemers zich onzeker voelen in hun functie, maar we zullen op elke mogelijke manier blijven evolueren. Helaas omvatte dat het draaien van het bedrijf en het evolueren van onze focus, richting en prioriteiten.

Ontdek andere reviews over Shared

13 nov 2017
Anonieme werknemer

Pluspunten

Een van de beste dingen aan werken bij Shared is het vriendelijke, uitgaande personeel waarmee je aan de slag gaat - ze zijn erg goed in het aannemen van mensen die goed bij de Shared-familie passen. Een andere is het flexibele werkschema - Gedeeld is erg begripvol dat we allemaal een leven hebben buiten het werk, en ook al doen we ons best om dingen rond reguliere uren in te plannen, het loopt niet altijd zo uit. Al met al is Shared een erg leuke, opwindende en ontspannen werkomgeving, altijd op zoek naar nieuwe creatieve geesten om mee te doen.

Minpunten

Er is eigenlijk maar één minpunt waar ik aan kan denken als het gaat om werken bij Shared, en dat zijn de lagere salarissen. Ik geloof dat het geleverde werk niet altijd overeenkomt met het salaris dat wordt verdiend, en dat is iets wat ik graag zou willen zien veranderen.

13 nov 2017
Anonieme werknemer

Pluspunten

De cultuur bij Shared is anders dan alles wat ik ooit op een werkplek heb meegemaakt. Iedereen is heel creatief, werkt hard en wil anderen helpen hun best te doen. Het is geweldig om in zo'n positieve teamomgeving te werken. Aan het werk gaan is iets waar ik enorm naar uitkijk!

Minpunten

De salarissen zijn eigenlijk het enige dat ik zou zeggen als een nadeel van een verder geweldige werkplek. Het lijkt alsof er niet veel ruimte is voor mensen om veel meer betaald te krijgen dan het basissalaris voor elke functie. Het bedrijf heeft echter privileges die helpen om de lagere lonen in evenwicht te brengen (secundaire arbeidsvoorwaarden, goede balans tussen werk en privé, gratis eten op het werk, ontspannen werkomgeving, honden op kantoor, enz.).