8y
Bedankt dat u zo openhartig bent geweest in uw recensie. Dit soort beoordelingen is belangrijk voor een bedrijf om te zien en te erkennen, vooral in een tijd waarin een select aantal werknemers, heden en verleden, zich verraden kan voelen. De cultuur van Shared is er een die professioneel maar persoonlijk is, we gedijen op een werkomgeving die zowel productief als leuk is en die wordt weerspiegeld in de mensen die we aannemen. Dat is ook wat het moeilijker maakt als het bedrijf de focus moet verleggen en we geweldige mensen en collega's verliezen. De realiteit van de branche waarin we ons bevinden, is dat veel andere bedrijven die vergelijkbaar zijn met Shared hun deuren permanent sluiten en sluiten. Verandering is waar dit bedrijf van gedijt en wat ons vooruit zal blijven houden, geen enkele CEO wil ooit dat hun werknemers zich onzeker voelen in hun functie, maar we zullen op elke mogelijke manier blijven evolueren. Helaas omvatte dat het draaien van het bedrijf en het evolueren van onze focus, richting en prioriteiten.