Geweldig bedrijf, cultuur en balans tussen werk en privé. Veel mogelijkheden om te groeien en binnen het bedrijf te ontwikkelen. - werkgeversreview Customer Success bij Slack

21 okt 2019

Pluspunten

- opwindende zakelijke kansen met nog steeds veel voordelen - erg slimme mensen om mee te werken en van te leren - goede diversiteit in achtergronden en ervaring - geen klootzakken, veel respect en empathie voor collega's - kansen om iets geweldigs te creëren en te bouwen - iedereen heeft een bijdrage aan het bedrijf en helpt de toekomst ervan te bepalen - balans tussen werk en privé is goed voor iedereen, ook voor ouders

Minpunten

Weinig te melden hier.... - te open? Soms zullen gesprekken over kleine onderwerpen centraal staan in de nieuwscyclus, wat een afleiding van het werk in kwestie kan zijn. - het leven is goed hier en zou niet willen ruilen maar soms lijk het alsof we ons een beetje te gerechtigd voelen. Het is niet heel erg, maar kan soms wel een beetje stom zijn.

Reactie van Slack
6y
Heel erg bedankt voor het delen van je ervaringen bij Slack! Sinds de conceptie van Slack hebben we prioriteit gegeven aan diversiteit, betrokkenheid en verbondenheid in onze wervingspraktijken en werkcultuur. We zijn blij te horen dat onze inspanningen impact hebben. We kunnen alleen slagen als iedereen bij Slack zich veilig en gehoord voelt en hun pad naar groei ziet.

Ontdek andere reviews over Slack

16 mrt 2026

Pluspunten

- high per-hour pay - 10k housing stipend

Minpunten

- no overtime pay (or you can, but most don't log it since hourly pay is already so high)

11 mei 2026

Pluspunten

Great people, no micro management, good work/life balance

Minpunten

Limited opportunities, lots of hiring freezes, limited transparency in leadership decisions