Mooi bedrijf - werkgeversreview Inkoop bij SoftwareOne

2,0
19 mei 2018

Pluspunten

Bedrijf heeft een geweldige werkcultuur, ze geven goede bonussen voor werken uit huis

Minpunten

-HR is het ergst. Gedragen zich alsof ze de baas zijn in de organisatie. - Het hoger management over alle afdelingen is partijdig - Aangenomen worden is het moeilijkst hier aangezien het 3-4 maanden duurt om hun procedure af te ronden - Vrouwen worden sneller aangenomen aangezien zij de voorkeur krijgen van het hoger management.

Reactie van SoftwareOne
8y
Dit is op veel niveaus erg teleurstellend om te lezen. We zijn trots op onze diversiteit in de groep in het algemeen (zoals bij elk bedrijf dat voortdurend moet worden verbeterd), en onze Talent Acquisition-functie en -processen zijn opgezet om het beste talent te vinden en aan te nemen - geen uitzonderingen. Als je tijd hebt, zou het geweldig zijn als u met mij en / of Simon Bishop (Global Head of Recruitment) in contact kunt komen om meer details te verstrekken zodat we deze kunnen beoordelen en verbeteren. Nogmaals bedankt, John Mayes.

Ontdek andere reviews over SoftwareOne

26 aug 2025

Pluspunten

Great pay, great environment, everyone willing to help

Minpunten

None come to mind for me

3,0
28 mei 2026

Pluspunten

Good Pay, Decent Services Offerings

Minpunten

Slow internal processes, over committing/under delivering, reselling is a nightmare here, Many customers are leaving due to poor experience the past few years