Pluspunten
Helaas kan ik niet veel positiefs oproepen over mijn ervaring met deze organisatie.
Minpunten
Op basis van mijn persoonlijke ervaring was de werkomgeving op zijn best onprofessioneel en vaak ronduit ongastvrij. Het was niet ongewoon om gesprekken af te luisteren met denigrerende kritiek over het fysieke uiterlijk, eetgewoonten of minachtende opmerkingen over leeftijd van voormalige collega's. Vertrouwelijke informatie werd lukraak behandeld; toen ik bijvoorbeeld mijn aanbiedingsbrief ontving, in plaats van een bevestiging van de eerder besproken details met betrekking tot mijn dienstverband, was bij de e-mail een aanbiedingsbrief van een andere werknemer gevoegd die duidelijk hun vergoedingsdetails, geboortedatum, sociale zekerheid # als evenals persoonlijk huisadres. Voordat ik bij deze organisatie in dienst trad, heb ik begrepen dat ze relatief recente veranderingen in het hogere management hebben meegemaakt, met als resultaat dat ik bij veel van de werknemers altijd een "wij versus zij"-mentaliteit voelde, wat vaak leidde tot een gebrek aan samenhangende samenwerking tussen het personeelsbestand ; met regelrechte vijandigheid tegen sommige richtlijnen van het hogere management.