Inspirerende werkplek - werkgeversreview Projectmanagement bij Studio Roosegaarde

4,0
19 apr 2018

Pluspunten

Leuke werkomgeving, interessante projecten en veel diversiteit in de werkzaamheden. Elke dag leer je iets nieuws.

Minpunten

Lange werktijden, hoge werkdruk.

Ontdek andere reviews over Studio Roosegaarde

5 dec 2023

Pluspunten

Small family owned business, great team spirit, super creative and bubbly atmosphere at the workplace, treated like a human being and not just an employee. Amazing place to learn a huge amount about how a business works and is made.

Minpunten

Since its a small business, you tend to do a lot of things that are not originally on your contract. This is a great way to learn but can also become quite tiring after a while.

1,0
26 nov 2021

Pluspunten

Vindingrijke studio vol workshops De creatieve omgeving en vrijheid om te experimenteren

Minpunten

Ik werd aangenomen als stagiair, zelfs als ik mijn volledige studiecyclus (Bachelor en Master) had voltooid en mijn salaris 300 euro per maand was. Ondanks het kleine salaris eisten ze werk tot laat in de middag, zelfs voor het avondeten, en we zouden allemaal samen met het team dineren, iets dat behoorlijk benauwend was en moeilijk te weigeren. Het kleine team werd alleen gevormd door Nederlandse blanke mannen, zeer slechte inclusiviteit. Omdat ik zelf geen Nederlander was, had ik veel moeite om met hen te communiceren, omdat ze altijd in het Nederlands spraken, zelfs in mijn bijzijn en ze soms arrogant waren. Uiteindelijk krijg je de perceptie dat je hard moet werken voor de glorie van een designstart die internationaal beroemd is en zelfs als je niet goed wordt betaald, moet je de Design God bedanken om de kans te krijgen om daar te zijn. Helemaal niet aanbevolen.

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle