Geweldig bedrijf, ontwikkel je junior/medior sales carrière - werkgeversreview Account Executive bij TRUSTED SHOPS

4,0
29 jan 2025

Pluspunten

Geweldige bedrijfscultuur gericht op ondersteuning en samenwerking. Collega's geven echt om uw succes en welzijn. Er is veel tijd geïnvesteerd om u te helpen het werk te begrijpen en te groeien. Ondanks dat het een verkoopomgeving is, heerst er een sterke teammentaliteit: hulp is altijd beschikbaar. Het management is toegewijd aan het verbeteren van de ervaring voor iedereen. Echt een goed onbeperkt bonussysteem dat prestaties beloont. Toegang tot een solide set tools om u te helpen slagen in uw rol. Cool product dat veel opties bevat die uw verkoop helpen

Minpunten

Het management is overwerkt, wat soms een ongemakkelijke werkomgeving creëert. Beperkte groeimogelijkheden binnen het bedrijf. Het bedrijf is zuinig met uitgaven voor reizen, drankjes, basisloon en zelfs marketing. Het management heeft een duidelijk perspectief en afwijkende meningen worden niet altijd serieus genomen. De Nederlandse vestiging heeft een geweldige cultuur, maar het hoofdkantoor kan micromanaged en minder flexibel zijn, waardoor de ervaring niet goed aanvoelt als dat gebeurt. Abrupt overgestapt van werken op afstand naar hybride werk, wat slechts gedeeltelijk de kosten voor woon-werkverkeer dekt. Als Duits bedrijf heeft het veel processen die soms bureaucratisch kunnen aanvoelen.

avatar
Reactie van TRUSTED SHOPS
1y
Beste feedbackgever, hartelijk dank voor uw feedback en voor uw waardering voor onze ondersteunende bedrijfscultuur, teamgeest en de tools die we bieden om u te helpen slagen. Het is ook geweldig om te horen dat onze focus op groei een positieve impact heeft. We stellen het op prijs dat u verbeterpunten hebt aangegeven. We werken actief aan het balanceren van de werkdruk voor het management en het verbeteren van de flexibiliteit, met behoud van de noodzakelijke structuren. We kijken ook uit naar ons 25-jarig jubileumfeest in september, waar we iedereen samen kunnen brengen. Bedankt dat u een waardevol lid van ons team bent! Kathrin

Ontdek andere reviews over TRUSTED SHOPS

4,0
14 jan 2025

Pluspunten

Good Balance life-work and benefits

Minpunten

Don't take care of all the markets where they work as much as Germany, the main market

16 mei 2026
Anonieme werknemer

Pluspunten

One of the greatest jobs i have had in my life.Highly recommend.

Minpunten

They are great Really. One of the Best company in Poland and Germany.

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle