Hard work, but worth it - werkgeversreview Chef bij Target Hospitality

4,0
13 jul 2024

Pluspunten

Good insurance, especially for the family. Pay is decent because there are a lot of OT hours.

Minpunten

Long hours: 12 hours per day. Work 6 weeks on and 2 weeks off. This is not easy when you have a family.

Ontdek andere reviews over Target Hospitality

12 jan 2024

Pluspunten

Like unique features and schedules

Minpunten

Needs better support of directives

1,0
22 jun 2024

Pluspunten

Je krijgt twee keer per maand betaald.

Minpunten

Er zou een bordje 'welkom in het vagevuur' moeten hangen bij binnenkomst in dit kamp. Als je op zoek bent naar een plek waar hun werknemers gewaardeerd worden, kijk dan niet hier. Als je op zoek bent naar een balans tussen werk en privé, zeker niet hier. Denk er niet eens aan om een dagje vrij te nemen zonder dat ze je ondervragen en geruchten over je verzinnen. Als je op zoek bent naar groei, niet hier. 🙃 Deze plek is een beerput van drama en verzonnen geruchtenmolen. De managers onderzoeken het niet eens, ze geloven gewoon wat mensen te zeggen hebben. Zeg maar dag tegen privacy. Oh, een keer schreeuwde de manager tegen me en sloeg met zijn vuisten op het bureau als vergelding. Ik heb letterlijk gehuild, want ik heb nog nooit iemand zo tegen me horen schreeuwen. Hoe kunnen ze iemand die niet kan communiceren of zijn emoties niet kan beheersen, verantwoordelijk houden voor anderen? Hij begroet niemand van ons of vraagt hoe het met ons gaat. Als de hogere regionen komen, is hij een totaal ander persoon. Hij doet aardig en alsof hij om anderen geeft. Haha, dat doet hij niet. Het is allemaal toneelspel. Hij is ook een micromanager. Kun je je de stress voorstellen? Dit is niet eens een ziekenhuis- of hightechbaan, dus ik snap niet waarom we zoveel stress hebben. De cultuur is beroerd en ik denk echt dat het door het management daar komt. Williams County Lodge. Werk hier alleen als je echt wanhopig bent en absoluut een slaapplek nodig hebt. Ik zou het echter niet aanraden, want je hebt daarna therapie nodig.

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle