5,08 jan 2021Cloud engineerHuidige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspunten1. You will let latest technologies to work on 2. Helpful people 3. Perfect Work-Life Balance 4. Open for discussion at any levelMinpuntenNone I saw uptill 3 years of serviceMeer weergevenReactie van Teradata5yHi there, we're glad you enjoy the work-life balance and technologies you work from. Thanks for your review!Meer weergeven
5,012 feb 2026Data analystVoormalige contractwerker, meer dan 1 jaarAtlanta, GAAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenThere's a lot of smart people and they give opportunity to grow if you want.MinpuntenLayoffs are worrying and stock price sucked for a bitMeer weergevenNuttigDelen
4,029 mei 2026Talent acquisition coordinatorVoormalige werknemer, meer dan 3 jaarRaleigh, NCAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGreat benefits, good culture, unlimited PTOMinpuntenNot much career advancement opportunityMeer weergevenNuttigDelen