Pluspunten
Veel van het eerstelijnspersoneel daar zijn fantastische mensen en erg leuk om mee om te gaan.
Minpunten
- Veel lager salaris dan iemand anders in de transportsector die onze rol vervult (er wordt verwacht dat hij de rol van incidentcommandant vervult) - Zeer moeilijk om verlof goedgekeurd te krijgen. Vorig jaar duurde het zes maanden en veel aandringen voordat het verlof werd goedgekeurd, dit jaar tot nu toe meer dan anderhalve maand en nog steeds aan het tellen, ondanks verschillende herinneringen aan mijn lijnmanager - Slechte contracten met clausules die min of meer betekenen dat je was gewend om op elk moment voor een andere afdeling in te vallen, waardoor u niet de mogelijkheid had om u fulltime te concentreren op de kernprincipes van uw rol - Management niet bereid om grieven of suggesties te horen - Het is erg moeilijk om apparatuur of adequate training voor uw rol te krijgen. Meestal is het zelflerend zonder mogelijkheid voor formele, nationaal erkende kwalificaties - Nooit een adequaat niveau van personeel, schijnbaar wijdverspreide problemen met personeelsbehoud op meerdere gebieden als gevolg van een alomvattend slecht moreel in het personeelsbestand in de frontlinie, meestal als gevolg tot slecht roosteren en management niet bereid om met personeel samen te werken om te werken aan het verbeteren van de roostersituatie - Alomvattende giftige werkomgeving die een management versus personeelscultuur heeft bevorderd