3,01 apr 2022Représentant de service à la clientèleHuidige werknemer, meer dan 3 jaarQuébec, QCAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenAprès-midi libre. Commissions et boni. Bons gestionnairesMinpuntenLe travail est beaucoup physique comme emploi de représentantMeer weergeven
5,014 jun 2026Sales consultantHuidige werknemer, meer dan 1 jaarHuntsville, ALAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenWork life balance, opportunities for large commissionMinpuntenContractual sales, Being bought outMeer weergevenNuttigDelenReactie van UniFirst1wThank you for your feedback. We look forward to having you continue to grow with us!Meer weergeven
5,030 jun 2026Key account manager (kam)Huidige werknemer, meer dan 8 jaarMeadville, PAAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenFlexible hours, decent pay, not physically demanding.MinpuntenCan get very hectic, not much advancement opportunity, low vacation time compared to other industriesMeer weergevenNuttigDelenReactie van UniFirst16hThank you for your continued service and dedication at UniFirst. We appreciate your feedback!Meer weergeven