Pluspunten
Goede balans tussen werk en privé Behoorlijke kans dat aandelen over 10 jaar iets waard zijn als het management het niet volledig in de grond laat werken Draagt enig gewicht op cv's omdat het een begrip is in de ontwikkeling van games
Minpunten
Management/C-Suite zijn volledig losgekoppeld van de realiteit, geen van hen lijkt enige technische karbonades te hebben, wat betekent dat het een stel verkoop-/marketingmensen zijn die een technologiebedrijf proberen te runnen, en daar naar mijn mening slecht in slagen Werknemers verachten hen letterlijk en maken dit nogal luid bekend, en de C-Suite in plaats van deze feedback te nemen en wijzigingen aan te brengen, kiest ervoor om uit te halen naar werknemers die zich uitspreken en heeft werknemers ontslagen omdat ze de C-suite uitriepen voor hun out- of-touchness Het moreel is laag en is dat al jaren. Afhankelijkheden tussen teams en productieprocessen zijn erbarmelijk, heb je ooit die meme gezien van hoe Microsoft-teams een stel mensen zijn die wapens op elkaar richten? Dat is een beetje hoe Unity nu is