Wanbeheer, geen duidelijke doelen, geen cashflowmanagement - werkgeversreview Salles Manager bij Vanhack

1,0
25 okt 2022

Pluspunten

Ze hebben de remote first-cultuur en het is geweldig Voordelen zijn goed Sommige managers zorgen voor hun team. Ze proberen op zijn minst een goed bedrijf te zijn, werknemers te betrekken, programma's onder de aandacht te brengen

Minpunten

het is duidelijk dat ze geen effectief beheer hebben, ze controleren de rekeningen op creditcardsaldo. Sommige managers komen niet eens op het werk en voeren banen voor een ander bedrijf uit. Het is meer een instapbedrijf dan een startup

Reactie van Vanhack
3y
Bedankt voor je feedback! We houden ervan een op afstand gedreven bedrijf te zijn dat ook extraatjes biedt die zorgen voor een goede balans tussen werk en privéleven voor alle teamleden van over de hele wereld. Ik weet niet wat u bedoelt met "we controleren rekeningen op creditcardsaldi". We hebben financiële instrumenten om het te monitoren. Helaas werd het bedrijf getroffen door een externe factor: de huidige economische recessie. Onze werkcultuur en prestatiebeheer zijn gebaseerd op deliverables en niet op gewerkte uren, dus misschien zie je niet veel teamleden op het schema van 09-05, maar we zorgen ervoor dat er afspraken zijn en dat doelen worden nageleefd. De beslissing voor het tijdelijke werkschema van vier dagen per week vanwege de trage gang van zaken was niet gemakkelijk voor het leiderschapsteam, wetende welke impact het zou hebben op alle collega's. Toch was het een noodplan om de banen van enkele collega's te redden en het bedrijf tijd te geven om andere strategieën te bedenken om door dit uitdagende moment heen te komen. Deze maatregel werd toegepast op iedereen op alle niveaus van de organisatie. Ik hoop dat dit helpt om enkele van uw punten te verduidelijken. Neem gerust contact op met uw leider of HR-afdeling als u vragen, zorgen of feedback heeft. We staan ervoor open om altijd beter te worden! HR-team

Ontdek andere reviews over Vanhack

1,0
31 okt 2022
Anonieme werknemer

Pluspunten

Goede collogues en werkflexibiliteit. Salaris is okayish ... niet zo geweldig.

Minpunten

Ik heb nergens anders zo'n bevooroordeeld wervingsproces gezien. Er zijn heel veel goede kandidaten van hun portaal die een vertegenwoordiging verdienen, maar in plaats daarvan kozen ze voor vriendjespolitiek. Alleen omdat iemand uit land X komt, wil nog niet zeggen dat we een negatieve houding tegenover hem moeten hebben.

Reactie van Vanhack
3y
Bedankt voor je feedback. Ik ga ervan uit dat uw feedback betrekking heeft op onze wereldwijde rekruteringsservicers en niet op ons interne team in het bedrijf. Bij het VanHack-team hebben we een divers talent van 14 verschillende nationaliteiten, 17 landen vertegenwoordigd, 50% vrouwen in het leiderschapsteam en in het hele bedrijf. We kunnen het nog beter doen op het gebied van diversiteit en inclusie, maar ik denk dat we goed werk hebben geleverd. Op de Global Recruitment Servicers die aan onze wervingspartners en technisch talent worden geleverd, hebben we een Applicant Track-systeem dat AI-matching-percentages gebruikt om de kandidaten te selecteren met de vaardigheden die het dichtst in de buurt komen van waar onze klanten naar op zoek zijn, dus kandidaten worden eerst geselecteerd op basis van hun vaardigheden beschreven op hun profielen. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat we wereldwijd zijn en dat kandidaten ook moeten voldoen aan immigratievereisten, zoals opleiding, jarenlange ervaring en locatie, zodat ze kunnen verhuizen. We hebben kandidaten uit meer dan 30 landen geholpen om aangenomen te worden. HR-team.
24 sep 2025

Pluspunten

Startup mentality Your voice matters

Minpunten

Time zones can be challenging sometimes, but not too bad