Veelbelovende ontwikkelaar die het niet bij kon houden - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Volition

3,0
2 okt 2023
Anonieme werknemer

Pluspunten

Volition zat vol geweldige mensen. Het was een heerlijke plek om op kantoor te werken. Ik had nog nooit een baan gehad waar ik me dagelijks op mijn gemak en gelukkig voelde terwijl ik daar werkte.

Minpunten

De verschillende moederbedrijven die de afgelopen jaren eigenaar waren van Volition, hebben veel slechte beslissingen genomen. De omgang met sommigen van hen kan het werk erg stressvol maken, omdat ze vaak onredelijke eisen stellen of bij ons komen met verzoeken en/of taken met extreem korte deadlines. Ze waren slecht in communicatie. Het voelde alsof de studio de afgelopen tien jaar nauwelijks het hoofd boven water kon houden. Een grote beslissing die tien jaar geleden werd genomen en die de structuur van de manier waarop de studio werkte veranderde, maakte deze feitelijk in slow motion kapot. De beslissing zorgde ervoor dat veel getalenteerde mensen vertrokken, en de studio is nooit volledig hersteld.

Ontdek andere reviews over Volition

14 okt 2025

Pluspunten

Amazing people, work environment, culture, and teams! Loved everyone I met and wish I could go back. Was offered a full time position prior to their closure.

Minpunten

Took a little while (towards the end of my internship) to know that I was being offered a full time position prior to their closure.

1 sep 2025

Pluspunten

Company culture was fairly good for Game Dev

Minpunten

Regular overtime periods for QA testers