Pluspunten
Great people great experience to be gained
Minpunten
Theres not much Cons to give
Pluspunten
• De meeste medewerkers zijn zeer bekwaam, prettig om mee samen te werken en erg behulpzaam • Penetratietests: Ze hebben een heel goed pentestteam • Netwerkingenieurs: Ze hebben ook een paar goede netwerkingenieurs • Als je geïntereseerd ben in pentesten, zul je veel van hen leren. Ze doen het naar een hoge standaard.
Minpunten
• Sommige managers laten weinig respect zien tegenover personeelsleden van wat ik heb gezien. • Medewerkers die op korte termijn en lange termijn geplaatst worden om te werken en andere algemene taken uit te voeren, worden slecht beheerd en krijgen zeer weinig steun. "Dit is gebaseerd op mijn eigen ervaring" • Er wordt weinig tot geen training gegeven aan nieuwe personeelsleden over de gebruikte interne systemen, hulpmiddelen / processen die worden gebruikt ter ondersteuning van de algemeen verleende diensten. "Dit is gebaseerd op mijn eigen ervaring" • Als je niet een carrière in pentesten wil, dan is Ward Solutions waarschijnlijk niet geschikt voor je
Pluspunten
Fast paced lots of investment lots of autonomy if you want responsibility and to make a difference this is the company to do it
Minpunten
Rapidly changing high tempo coupled with lots of investment and improvement lots of enterprise customers means lots of moving parts sometimes it's hard to keep up but they offer good training and tend to recruit well