Pluspunten
Waterplan heeft een sterke missie die centraal is gebleven sinds ik als een van de eerste teamleden bij het team kwam. Ik ben blij om te zien dat deze missie met toenemende energie en passie wordt nagestreefd naarmate we groeien. De flexibiliteit om overal te kunnen werken is een groot voordeel. Het leiderschap staat open voor feedback en werkt met een hoge mate van transparantie, wat een positieve werkomgeving creëert. Als iemand met een wetenschappelijke achtergrond waardeer ik hoe goed mijn vaardigheden aansluiten bij mijn rol hier. Waterplan is een van de snelstgroeiende startups en het is spannend om deel uit te maken van deze dynamische reis.
Minpunten
Zoals bij de meeste startups kunnen prioriteiten snel veranderen en kan het lastig zijn om je aan deze veranderingen aan te passen. De snelle omgeving vereist soms langere werkuren. Hoewel werken op afstand flexibel is, beperkt het ook de mogelijkheden voor face-to-face samenwerking en mis je vaak die menselijke touch. Het besluitvormingsproces kan variëren, waarbij sommige kleine beslissingen lang duren, terwijl grotere beslissingen heel snel kunnen worden goedgekeurd. Dit kan soms lastig zijn om te navigeren.