Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden, leerervaring in het begin en goede vrienden gemaakt met het werkende team.
Minpunten
Er is hier VEEL mis. Het kantoor in Singapore is onderbemand en iedereen wordt tot het uiterste gestrekt en meer. Er wordt van mensen verwacht dat ze ver buiten hun uren werken, ook al adviseert het bedrijf "pauzes te nemen". - De directeur die dit jaar werd aangenomen, was de belangrijkste reden waarom het grootste deel van het team vertrok / nog steeds vertrok. Zijn afwezigheid bij teamvergaderingen, geen relatie met klanten, geen empathie voor iemand in het team, neerbuigende en narcistische houding en 0 steun deed ons afvragen waarom er geen actie werd ondernomen door het bedrijf. Zelfs na trainingen die door de HR werden gegeven, was er geen verandering te zien in de houding van de directeur of de manier waarop hij het team leidde. - Er werden loze beloften gedaan voor hulp, promoties en ondersteuning die nooit werden nagekomen. - Geen groei voor medewerkers - De directeur verlaat nu het bedrijf maar de schade die hij heeft toegebracht aan de talenten in het team blijft helaas bestaan. De nieuwe mensen/mensen die nu over zijn, worden gebombardeerd met meer werk en het is echt niet eerlijk.