Associëren - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Zoom

6 okt 2019
Anonieme werknemer

Pluspunten

Goede plek om tijdens het werk nieuwe vaardigheden te leren.

Minpunten

De wandeling is niet substantieel tijdens de beoordeling.

Ontdek andere reviews over Zoom

30 mrt 2017

Pluspunten

Aardige mensen. Rechttoe rechtaan baan.

Minpunten

Laag salaris. Beheer niet erg goed

1,0
19 apr 2019

Pluspunten

Helemaal niets. Ik kan geen goede reden bedenken om te zeggen dat dit bedrijf enig voordeel heeft, tenzij je echt niet om mensen geeft.

Minpunten

Dit is het grootste oplichter en meest zielige bedrijf waar ik ooit voor heb gewerkt. Het enige waar ze om geven, is geld. Het is McDonald's voor de gezondheidszorg. Kwantiteit boven kwaliteit. Niet-medische mensen proberen je baas te zijn. Iedereen liegt, je krijgt nooit dezelfde reactie van de ene persoon op de andere. Erik Vanderlip is een GROTE oplichter. Als u denkt dat dit de toekomst van de geneeskunde is, bent u NUTS. Dit is conciërge-medicijn. Ze bieden alleen zorg aan degenen die rijk zijn en degenen die geld hebben en degenen die eisen wat ze willen (en Zoom houdt van hen omdat ze blijven worden opgelicht omdat ze elk recept krijgen dat ze willen). Als je arm, jong of bejaard bent, word je genaaid vanwege hun rechtszaken. Blijf weg. Dit was de grootste fout om als werkgever met een oplichter te worden geassocieerd. Ik vind het vreselijk dat ik mijn naam zelfs als aanbieder aan deze werkgever heb verbonden. Scam, scam, scam. Als je Adderall wilt, GA NAAR ZOOM !!!