Innovatief maar slecht beheer - werkgeversreview Project Manager bij icometrix

3,0
3 mei 2023

Pluspunten

Klein en groeiend bedrijf Grote kansen Innovatief

Minpunten

Slecht people management Veel focus op product

Ontdek andere reviews over icometrix

1,0
26 mrt 2022

Pluspunten

-Je weet dat je ongeveer twee maanden na aanvang van de functie op zoek moet gaan naar een nieuwe baan, zodat je je niet te lang ellendig zult voelen. -Werknemers hechten aan gedeelde ellende, en het team zal voor je juichen als je iets beters gaat doen.

Minpunten

-De concurrentie blaast icometrix uit het water. In elke klantgerichte rol zul je moeite hebben om het product te verkopen, omdat de concurrentie synoniem is geworden met neurokwantitatieve analyse. - Verschillende klanten vroegen om het product van de concurrent bij naam wanneer ze contact zochten via onze website. Als ze met klanten spraken, noemden ze ons product regelmatig met de naam van de concurrent. - Artsen vertelden ons vaak dat icometrix-softwareproducten erg onnauwkeurig waren bij klinisch gebruik. Als klinisch specialist of verkoper krijg je bijna nooit een verlenging omdat je iemand maar één keer een lege zak met beloften kunt verkopen voordat ze aanslaan. - Een van de kenmerken die icometrix adverteert, is dat ze een team voor kwaliteitsborging hebben. Dat is hun marketing die spreekt voor de realiteit dat ze een team moeten hebben dat handmatig metingen corrigeert die het algoritme verknoeit. Dit veroorzaakt natuurlijk aanzienlijke vertragingen in de workflow van de kliniek. - Massaal personeelsverloop. Veel eerstelijnsmedewerkers in de VS blijven niet eens een jaar omdat het management zo disfunctioneel en uitbuitend is. -Bedrijf lokt je met beloften van hoge variabele beloning, maar nadat je bent begonnen, kom je erachter dat de doelen die ze stellen niet eens in de buurt van haalbaar zijn. Voor zover ik weet, haalden de best presterende verkopers niet eens 50% van het doel. Klinische vertegenwoordigers en verkopers haalden niet eens genoeg inkomsten binnen om hun eigen salaris te dekken. Als gevolg hiervan was de vergoeding helemaal niet concurrerend. - Centra voor Medicare & Medicaid Services (CMS) hebben geen speciale CPT-code voor terugbetaling, dus klinieken en ziekenhuizen weigeren te kopen. De realiteit is dat icometrix moeite zal hebben om te verkopen totdat zorginstellingen terugbetaling ontvangen. - Marketingmateriaal staat vol met modewoorden zonder feitelijke informatie. De website is nog erger. -Management trekt belachelijke technische details om centen te knijpen voor deals die klinische of verkopers winnen. Dit kortzichtige gedrag leidt tot enorme hoeveelheden omzet. Ik had meerdere collega's laten vertrekken nadat het management weigerde hen te compenseren voor het werk dat ze deden. - Er werden regelmatig mensen ontslagen. Dit gebeurde vooral met ingehuurde medewerkers, net op het moment dat ze aan de finish stonden om een grote deal binnen te halen. Ik denk niet dat dit toeval was. - Rollen zijn slecht gedefinieerd. Omdat er een enorme omzet is en het bedrijf geld aan het bloeden is, zijn ze regelmatig aan het reorganiseren. Verwacht echter niet dat je betaald wordt voor het extra werk dat ze van je vragen. - Het bedrijf moest een schikking treffen met het Amerikaanse ministerie van Arbeid omdat ze tegen de werknemers zeiden dat ze niet met elkaar over de beloning mochten praten. De CEO was een van de mensen die dit deed. Dit is natuurlijk illegaal aangezien deze gesprekken wettelijk beschermd zijn. -De CEO is de medeoprichter van de wetenschapper. Heeft geen idee hoe te managen en is een zwakke leider. Hij had al veel eerder moeten opstappen. In plaats daarvan weigert hij zijn stoel op te geven. Kortom, de luidste persoon in het management vertelt de CEO wat hij moet doen en leidt het bedrijf in zijn plaats. -Sommige personen in het management hebben de neiging tot micromanagen tot het punt dat ze het te druk krijgen om zelfs maar hun eigen werk te doen. -Verhogingen zijn een grap. Je verdient elk jaar minder als je blijft omdat ze de kosten van levensonderhoud niet bijhouden. -Het CRM is een puinhoop. Het management liet ons kansen creëren om de trechter te vullen. Daarna hebben we ze gesloten om ze een paar maanden later weer te openen. Het hele proces gebeurde herhaaldelijk en leek onzinnig. Ik vermoed dat dit komt omdat ze deze cijfers gebruikten om het bestuur/investeerders te laten denken dat het bedrijf het beter deed dan het is. -Het team is verdeeld over de VS en België. Verwacht vroege en late nachtoproepen vanwege het tijdsverschil. De meeste hiervan waren zinloos maar verplicht.

9 sep 2025

Pluspunten

- I felt part of the family, who took care helping me to grow and accomplish new goals. - Leadership has a great vision, clearly building a strong foundation to become the leader in the market - Great potential to learn about the interplay of medicine and technology - Opportunity to work from home while still having an office with a let's do this culture.

Minpunten

- When growing, the company hired some colleagues with less growth mindset

Bekijk reviews op: Nuttig|Beoordeling|Datum|Alle