Rot is het beste woord dat ik kan bedenken om dit bedrijf te omschrijven. De recente benoeming van een nieuwe CRO heeft de problemen in de hele klantorganisatie alleen maar verergerd. Micromanagement door deze man is de norm geworden, waarbij elke beweging en beslissing tot op een ongezonde manier onder de loep wordt genomen. Dit verstikt de autonomie en het vertrouwen, waardoor werknemers zich verstikt en gedemoraliseerd voelen. Een van de meest zorgwekkende aspecten van deze giftige omgeving is de schadelijke impact op de geestelijke gezondheid van werknemers. De constante druk, het gebrek aan ondersteuning en het micromanagement hebben geresulteerd in een aanzienlijke achteruitgang in het welzijn van veel collega’s. Stress en burn-out zijn wijdverbreid, en het is hartverscheurend om te zien welke tol dit eist van mensen die ooit gepassioneerd en toegewijd waren aan hun werk. Het is teleurstellend om te zien dat een bedrijf dat ooit bekend stond om zijn potentieel, zo'n wending neemt. Doe uzelf en uw geestelijke gezondheid een plezier en blijf zoveel mogelijk.