Reviews voor Wipro | Glassdoor.be

Reviews van Wipro

Bijgewerkt op 18 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 21088 reviews gevonden

3.5
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
68%
Aanbevelen bij een kennis
78%
Waardeert directeur
Wipro CEO Abidali Z. Neemuchwala
Abidali Z. Neemuchwala
6.005 Beoordelingen
  1. "Entertainment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij Wipro

    Pluspunten

    Veel entertainment en ontspanning in de zon dat zijn toch 5 woorden?

    Minpunten

    Weinig negatiefs om te melden

    Advies aan management

    Doe zo voort

    Wipro2019-08-25
  2. "Indiase bureaucratie moet je tegen kunnen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Wipro voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    Goed salaris Baas over eigen agenda en werktijden

    Minpunten

    Zeer procedureel bedrijf, kan erg frustrerend werken omdat veel procedures net niet helemaal passend zijn. Prijsvechter, dus alles draait om de marge Leidinggevende zit doorgaans in India

    Advies aan management

    Hou bij procedures meer rekening met lokale gebruiken. Leg meer resultaatverantwoordelijkheid in regio’s

    Wipro2019-02-22
  3. Nuttig (1)

    "Aldi van de IT"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Wipro voor 3 jaar

    Pluspunten

    Wipro is groot, heeft mooie namen in haar klantenkring en doet grote, interessante projecten en programma's

    Minpunten

    Wipro is, al probeert ze soms iets anders uit te stralen, een prijsvechter. Door de combinatie van offshore, automatisering en minimalisering kan tegen lage prijzen aangeboden en gewonnen worden. Keerzijde is dat dit voor de mensen die direct klantcontact hebben bij de delivery, pijnlijke situaties oplevert. Wipro repareert liever na (veelvuldige) escalatie dan door iets meer te investeren problemen te voorkomen.... Programma's zijn by default rood. Relaties moeizaam tot slecht.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Wipro moet zich meer richten op de behoefte van de klant. Zowel technisch/inhoudelijk als cultureel. Dat inzicht met lokale mensen uitbouwen tot een voor de klant, voor Wipro en voor de werknemers van Wipro positieve situatie.

    Wipro2018-08-23
  4. Nuttig (1)

    "Weinig affiniteit van management"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Eindhoven
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Wipro voor 5 jaar

    Pluspunten

    Veel vrijheid, niemand let op je

    Minpunten

    Geen connectie met management.

    Advies aan management

    Zorg voor je kippen met de gouden eireren, voordat ze eieren voor hun geld kiezen

    Wipro2016-11-04
  5. "Goede plek voor betere kansen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij Wipro voor 3 jaar

    Pluspunten

    Internationale werkomgeving en goede kansen

    Minpunten

    Gemiddeld salaris is minder dan het marktgemiddelde

    Wipro2014-10-28
  6. "Wipro technologie ter plaats kan beter"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk bij Wipro

    Pluspunten

    Leuk project, goede medewerkers, mogelijkheden tot internationaal werk

    Minpunten

    Bijna geen sociale evenementen, geen opleidingen ter plaatse beschikbaar, Lijnmanagers allemaal in India zonder kennis van de lokale markten of wetten en hebben voornamelijk geen interesse in het personeel ter plaatse. Neiging tot discriminatie van niet-Indiërs bij opdrachten

    Advies aan management

    Laat lokaal volk rapporteren aan lokaal management, niet aan een of andere onbekende persoon in India.

    Wipro2013-12-29
  7. "Wipro is een goed bedrijf om voor te werken als je het goede project krijgt."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Hilversum
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij Wipro voor 5 jaar

    Pluspunten

    Wipro is een erg divers bedrijf en is sterk wat betreft werkethiek. Beleid is goed gedefinieerd en regels worden consequent toegepast.

    Minpunten

    Compensatieniveaus zijn soms niet erg concurrerend als je niet goed hebt onderhandeld toen je bij het bedrijf kwam.

    Advies aan management

    Wordt alsjeblieft een beetje vriendelijker voor je personeel en verfijn de processen.

    Wipro2013-10-08
  8. "Goed bedrijf om ervaring op te doen en te groeien"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur
    (Vertaald uit het Engels)

    Ik werk voltijd bij Wipro voor 5 jaar

    Pluspunten

    - Je kan bijna alles doen wat je wilt, het bedrijf doet alles in de IT-ruimte - goede wereldwijde blootstelling - procesgericht

    Minpunten

    - Geen langetermijnvisie, acties zijn vaak voorspelbaar - Ondersteunende functies zoals HR en financiën hebben te veel macht - Domme "zuinig in kleinigheden, verkwistend in het groot" mentaliteit

    Advies aan management

    - Zorg voor een langetermijnvisie - Investeer in mensen

    Wipro2013-03-18
  9. "wipro france"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Wipro

    Pluspunten

    aucun aucun aucun aucun aucun

    Minpunten

    emprise indienne pas de marge de manœuvre en france

    Wipro2019-05-21
  10. "Diversité culturelle !"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Wipro

    Pluspunten

    Salaire à l’embauche . Développement personnel concernant les domaines tels de la patience , la roublardise, la prudence....

    Minpunten

    Aucun suivi de carrière. Aucune évolution.

    Wipro2019-05-20
Er zijn 21088 reviews gevonden