Reviews van Witteveen + Bos

(52 reviews in totaal)

Karin Sluis

87% waardeert directeur

75% positieve zakelijke vooruitzichten

Witteveen + Bos heeft een werknemersbeoordeling van 4,2 van 5 sterren, op basis van 52 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus uitstekend naar hun zin. De werknemersbeoordeling van Witteveen + Bos is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak Management en consulting (3,7 sterren).

Reviews per functie

52 reviews
6 jan 2026

Project engineer

Pluspunten

Je krijgt de zelfstandigheid om je werk uit te voeren. Vaak werk je in multidisciplinaire teams. Aangename omgeving om te werken.

Minpunten

Naar mijn mening wordt er te weinig ingezet op externe cursussen.

25 nov 2025

Prettige werkomgeving

Pluspunten

- Snelle doorgroeimogelijkheden - Veel vrijheid en verantwoordelijkheden - Inhoudelijke leuke en uitdagende opdrachten

Minpunten

- Soms wat logge organisatie - Cultuur per PMC of groep verschilt flink. Van vrij strakke hierarachie tot redelijk plat

21 okt 2025

Prima

Pluspunten

Mogelijk om meerdere type projecten te doen en verschillende rollen te proberen. Goed voor netwerk

Minpunten

Veel zelfstandig werk Alle uren verantwoorden Groeimogelijkheden en voorwaarden

Weergave: 1 - 3 van 52 reviews

Glassdoor heeft 132 reviews over Witteveen + Bos die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Witteveen + Bos. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Witteveen + Bos bij je past.