Reviews van YER

(112 reviews in totaal)

Johan Overgaauw

90% waardeert directeur

81% positieve zakelijke vooruitzichten

YER heeft een werknemersbeoordeling van 4,0 van 5 sterren, op basis van 112 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van YER is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak HR en personeel (3,8 sterren).

Reviews per functie

112 reviews
1,0
7 aug 2023

Pluspunten

Korte periode mogen werken bij JnJ

Minpunten

Slechte communicatie Geen opvolging Slecht bereikbaar wanneer in nood Ze laten u opdraaien voor kosten aan bedrijfswagen... Platte band mogen zelf betalen 234€ ... Slechts 1 contact gehad in het begin, daarna u laten vallen gelijk een baksteen, terwijl de belofte was om de 2 maanden eens feedback te krijgen enz Valse beloftes: Beloofd dat er 2-3 j werk was, erna bleek dat klant had aangegeven voor 6 maanden Beloofd dat ik snel andere opdracht zou krijgen, mij aangeboden volgens hun bij 50 bedrijven.. nergens uitgenodigd geweest voor gesprek. Ook nul komma komma nul feedback van dit allemaal Mister know it all van manager van men voeten ging het eens begeleiden... Idd dat deed hem door mij te ontslaan... Knap he

14 okt 2024

Pluspunten

+Veel ownership +Veel verantwoordelijkheid +Mooie, makkelijk te bereiken kantoor

Minpunten

- Dochterbedrijf van Nederlands moederbedrijf, moet nog aan naambekendheid winnen

30 aug 2024

Yer Review

Pluspunten

Yer is een uitstekend bedrijf voor het starten van je carriere

Minpunten

Er zijn geen groote minpunten bij deze bedrijf

Weergave: 1 - 3 van 112 reviews

Glassdoor heeft 206 reviews over YER die anoniem zijn geplaatst door werknemers van YER. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of YER bij je past.