Reviews voor Zalando | Glassdoor.be

Reviews van Zalando

Bijgewerkt op sep 18, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 604 reviews gevonden

3.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
63%
Aanbevelen bij een kennis
72%
Waardeert directeur
Zalando CEO Robert Gentz
Robert Gentz
227 Beoordelingen
  1. Uitgelichte beoordeling
    Nuttig (12)

    "Research Enginner"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Research Engineer in Dublin, Dublin
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Zalando voor 3 jaar

    Pluspunten

    Really good work-life balance. Great development opportunities Great working environment Great state-of-the-art tech stack Great and ambitious goals Great inclusive culture

    Minpunten

    Team focus shifted pretty often, need to be flexible for adjustment. Sometimes could be very difficult to see the impact of your daily work due to the size of the company.

    Zalando2019-03-11

    Reactie van Zalando

    April 2, 2019

    Thanks for this review! We hope you continue to enjoy working here.

  2. Nuttig (4)

    "Laag salaris"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Content Manager in Berlijn
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij Zalando voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Fantastische werkervaring in een internationale start-up met wekelijkse meetings en in een dynamische omgeving. Ontwikkelingen waren continue gaande, dus daar moet je tegen bestand zijn.

    Minpunten

    Erg laag en oneerlijk salaris. Mijn stagiaire werd aangenomen als assistent bij ons op de afdeling, ik was er al twee jaar manager, hij ging meer verdienen dan ik (10 jaar jonger, zonder opleiding). Bizar.

    Advies aan management

    Let op gelijke salarissen en betaal mensen niet onder, zo houd je je werknemers niet gemotiveerd.

    Zalando2018-02-09
  3. "E-commerce Trainee Zalando"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Zalando

    Pluspunten

    Zeer jonge collega's en leuke teamsfeer. Aangename werksfeer, niet zo competitief als bij veel grote modebedrijven.

    Minpunten

    Soms wat chaotisch en slecht georganiseerd. Moeizame communicatie met HR.

    Zalando2017-05-09
  4. "Alles kan"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Online Marketing Manager in Berlijn
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Zalando voor 3 jaar

    Pluspunten

    Omdat het een jong bedrijf is, probeert Zalando nog steeds de innerlijke organisatie op punt te krijgen. Dit lukt elk jaar meer en meer, maar toch heb je hierdoor nog steeds het gevoel dat je een impact kan maken op processen en organisaties. Het is een aanrader voor mensen die proactief zijn, veel willen en kunnen leren van hun omgeving en een doel voor ogen hebben.

    Minpunten

    Als je een vaste organisatie wil, iemand die je bij elke stap begeleid, als je niet individueel kan werken, als je graag stabiliteit wil, als je niet weet waar je carrière heen gaat, dan is zalando niet je ding.

    Advies aan management

    Beloon werknemers meer voor anciënniteit. Innovatie drijven is belangrijk, maar sommige departementen hebben eerst nood aan stabiliteit.

    Zalando2017-05-04
  5. "bad work environment"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Buyer in Berlijn
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik voltijd gewerkt bij Zalando voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    big company, able to move ti a different team.

    Minpunten

    unorganised, unmotivated people. incapable management.

    Advies aan management

    get experienced and motivated people.

    Zalando2016-07-29
  6. "ACHETEUR"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Acheteur in Parijs
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Zalando voor 5 jaar

    Pluspunten

    Bonne entreprise, très bonne école où j'ai pu développer et monter en compétence.

    Minpunten

    Salaire bas, pas d'avantage.

    Zalando2019-09-06
  7. "Usine"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Employé Logistique in Lahr/Schwarzwald

    Ik voltijd gewerkt bij Zalando voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Le salaire, les collègues, l'ambiance,

    Minpunten

    A l'écoute des employés

    Advies aan management

    Aucun conseil

    Zalando2019-08-07
  8. "Pas pour une vie de couple"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Lahr/Schwarzwald
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Zalando voor 3 jaar

    Pluspunten

    Entreprise idéale pour briser son couple !!!

    Minpunten

    Très mauvaise entreprise pour les personnes vivant en couple ils organisent des soirées justes pour le personnel comme dans un club de rencontres font partir leur salarié en déplacement dans d’autte site en Europe le personnel flirte entre les rayons de l’usine. Etc.... bref idéal pour tromper son mari ou sa femme !!! Horaires de travail en équipe au lieu de faire travailler en journée sachant que la plupart du... temps pour manque de travail ils vous renvoie à la maison.

    Meer weergeven

    Advies aan management

    Trouvez vous cela normal ?

    Zalando2019-09-04
  9. "Teamleader"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Teamleader in Lahr/Schwarzwald
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Zalando voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Le seul Avantage les 40% de Zalando

    Minpunten

    la façon de manager les Mitarbeiter , l'incompétence des Seniors OPs et Ops.

    Advies aan management

    Revoir toute la structure de Lahr et surtout les grosses Tetes

    Zalando2019-09-04
  10. Nuttig (1)

    "Bon equilibre vie pro/vie perso"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Acheteur in Berlijn
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Zalando voor 3 jaar

    Pluspunten

    Bon equilibre vie pro/vie perso

    Minpunten

    grosse structure et job stressant par moment

    Zalando2019-05-19
Er zijn 604 reviews gevonden