Reviews van Zibber

5 reviews
2,0
20 feb 2026

Wees gewaarschuwd!

Pluspunten

Leuk en jong team. Vibe op kantoor en faciliteiten.

Minpunten

Incompetent HR beleid Slechte onboarding Slecht betaald Onduidelijke communicatie

1 sep 2025

Pluspunten

Fijne collega’s bij wie je snel terecht kan voor vragen etc, afwisselend werk, fijne sfeer

Minpunten

Af en toe lange reistijd met files. Maar dat neem ik voor lief!

6 aug 2025

Pluspunten

Nu 8 maanden werkzaam bij Zibber en ik kan met een gerust hart zeggen dat ik helemaal op mijn plek zit. Ik zocht een baan waarin ik veel vrijheid kreeg om de rol te bekleden zoals ik denk dat het goed is, waarin ik zowel strategisch mee kan denken als operationeel hard kan knallen. En dat is precies wat ik gevonden heb. Wat een energieke, ambitieuze club mensen werkt hier! Ik voel me iedere dag uitgedaagd om een stapje harder te lopen en mezelf te ontwikkelen. En misschien nog wel belangrijker: er wordt vooral ook heel hard gelachen samen.

Minpunten

Als ik één ding zou moeten noemen zou het de pensioenopbouw zijn, deze bijdrage is relatief laag.

Weergave: 1 - 3 van 5 reviews

Glassdoor heeft 5 reviews over Zibber die anoniem zijn geplaatst door werknemers van Zibber. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of Zibber bij je past.