Reviews van evean

Reviews per functie

7 reviews
16 jun 2025

Prima werkgever

Pluspunten

Je kunt je diensten heel flexibel inrichten

Minpunten

Het betaald niet heel goed

3,0
27 apr 2025

Pluspunten

Aardige collega's Voldoening van het zorgen voor bejaarden

Minpunten

Schreeuwend personeelstekort. Rugklachten, door het verplaatsen van bewoners, vaak met beperkte hulpmiddelen of tijdsdruk. Langdurig staan of lopen leidt tot vermoeidheid. Haastige situaties leiden soms tot ongelukken. Omgaan met agressie en frustratie van bewoners en hun familieleden. Gebrek aan waardering. Het gevoel dat mijn werk niet serieus genomen wordt.

Reactie van evean
1y
Beste collega, dank je wel voor jouw review. Uit je review maken wij op dat jij nog bij Evean werkt. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee en wij hopen ook dat je bij ons zult blijven werken. De eerste vraag is of jij dit ook met jouw leidinggevende hebt besproken. Dat is natuurlijk de eerst aangewezen persoon om jouw feedback te bespreken. Als je dit nog niet hebt gedaan dan zou het advies zijn om dit als eerste te doen. Mocht je dit niet prettig vinden dan kun je ook contact met ons opnemen via werkenbij@evean.nl. Voor dit moment hebben wij jouw review gedeeld met onze hr adviseur zodat zij dit verder intern kunnen bespreken en oppakken. Met vriendelijke groet, Evean
31 mei 2024

Heerlijk sfeer

Anonieme werknemer

Pluspunten

Flexibel kun je altijd wisselen Team-werk

Minpunten

Druk Saai maar alleen op beperkt week dagen

Weergave: 1 - 3 van 7 reviews

Glassdoor heeft 13 reviews over evean die anoniem zijn geplaatst door werknemers van evean. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of evean bij je past.