Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Alpha RHEINTAL Bank | Vacatures bij Alpha RHEINTAL Bank | Salarissen bij Alpha RHEINTAL Bank | Arbeidsvoorwaarden bij Alpha RHEINTAL Bank
      Sollicitatiegesprekken van Alpha RHEINTAL BankSollicitatiegesprekken voor Kundenberater bij Alpha RHEINTAL BankSollicitatiegesprek bij Alpha RHEINTAL Bank

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Kundenberater

20 apr 2021
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      St. Margrethen, St. Gall
      Geen aanbod
      Positieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Alpha RHEINTAL Bank (St. Margrethen, St. Gall) in feb 2019

Sollicitatiegesprek

Zu erst Vorstellungsgespräch mit Leiter Kundenberatung und mit COO. Das Gespräch war sehr angenehm und die beteiligten Personen waren sehr nett. Danach wurde mir die Bank gezeigt, welche sehr schön ist.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Beschreiben Sie sich in 3 Wörter. Wie reagieren Sie auf einen unangenehmen Kunden? Was denken Sie, wie sollte sich die Bank in der Zukunft entwickeln?
      Vraag beantwoorden