Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Cook Out | Vacatures bij Cook Out | Salarissen bij Cook Out | Arbeidsvoorwaarden bij Cook Out
      Sollicitatiegesprekken van Cook OutSollicitatiegesprekken voor General Manager bij Cook OutSollicitatiegesprek bij Cook Out

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

20 nov 2024
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Winston-Salem, NC
      Aanbod afgewezen
      Negatieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 1 dag. Ik heb gesolliciteerd bij Cook Out (Winston-Salem, NC) in nov 2024

Sollicitatiegesprek

I applied for GM Position which pays $75,000 - $100,000 when I get there they tell me they would only be hiring for Managers in Training and only pay $17 per hour.. Which is a major drop in Promised Pay. The makes things worse they want me to pay for a Background Check. Very Dishonest Company! Don’t waste your time and please don’t waste your money!

Overige sollicitatiereviews voor General Manager bij Cook Out

30 jan 2025
      Anonieme werknemer
      Fayetteville, NC
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Cook Out (Fayetteville, NC) in jan 2025

Sollicitatiegesprek

Group interview. Power point. Hype you up about pay and benefits/bonuses. I just interviewed there and was offered a position but I have been reading a lot of mixed reviews. Now I am nervous

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Quick interview process. Asked about work history.
      Vraag beantwoorden

14 apr 2024
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Lexington-Fayette, KY
      Aanbod afgewezen
      Negatieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Cook Out (Lexington-Fayette, KY) in mrt 2024

Sollicitatiegesprek

Waste of time they sell you a dream. They show you a PowerPoint and they sell you a dream. They want you to start as a manager in training making 17.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Previous experience? How would you manage a team?
      Vraag beantwoorden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.