Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor DONAN | Vacatures bij DONAN | Salarissen bij DONAN | Arbeidsvoorwaarden bij DONAN
      Sollicitatiegesprekken van DONANSollicitatiegesprekken voor Forensic Engineer (Part-time) bij DONANSollicitatiegesprek bij DONAN

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Forensic Engineer (Part-time)

8 jul 2019
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Louisville, KY

Overige sollicitatiereviews voor Forensic Engineer (Part-time) bij DONAN

Sollicitatiegesprek voor de functie Forensic Engineer (Part-time)

9 mei 2023
      Anonieme werknemer
      Louisville, KY
      Aanbod geaccepteerd
      Geen aanbod
      Neutrale ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij DONAN (Louisville, KY) in jul 2019

Sollicitatiegesprek

First was a phone interview with an HR person, second online testing, third was a phone interview with an engineering manager and finally flew to Louisville KY for in-person panel interview. Travel expenses were paid for by Donan, this took a full-day (not paid).

Sollicitatievragen [3]

Vraag 1

How quickly could you write the sample forensic engineering report you see in front of you?
      1 Antwoord

Vraag 2

What salary would you expect?
      1 Antwoord

Vraag 3

Are you willing to sign a non-compete agreement barring you from working as a Forensic Engineer for 18 months after you leave our employment?
      Vraag beantwoorden
      Positieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij DONAN (Louisville, KY) in jul 2022

Sollicitatiegesprek

Overall, it was fast paced depending on how your interview went. Instant feedback and follow up email with next steps. multiple stage interview including HR, regional manager, territorial manager. The final interview was on Teams video call

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Most difficult situation with a client? If tables were turned, how would you have acted as a client?
      Vraag beantwoorden