Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Embraed | Vacatures bij Embraed | Salarissen bij Embraed | Arbeidsvoorwaarden bij Embraed
      Sollicitatiegesprekken van EmbraedSollicitatiegesprekken voor Analista Senior bij EmbraedSollicitatiegesprek bij Embraed

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Topbedrijven voor 'vergoeding en arbeidsvoorwaarden' bij jou in de buurt

avatar
      DOCS Health
      4.0★Vergoeding en arbeids­voorwaarden
      American Samoa Power Authority
      3.5★Vergoeding en arbeids­voorwaarden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Analista Senior

3 aug 2021
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Geen aanbod
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij Embraed in mei 2021

Sollicitatiegesprek

A entrevista com o RH foi super tranquila. Você faz aquela entrevista tradicional de todo RH e faz umas provinhas de análise comportamental. A entrevista como Gestor que já foi uma entrevista um pouco complicada. O Gestor era uma pessoa extremamente calada, de poucas palavras e parecia que estava fazendo a entrevista com pressa. Dava a impressão que ele tinha um outro compromisso e não queria atrasar. Essa entrevista durou 10 minutos. Na entrevista com o RH eles já te falam sobre os salários e benefícios. Exigem poucos pré-requisitos na hora de divulgar a vaga, mas na hora da entrevista exigem mais alguns pré-requisitos. E eles são muito demorados para te dar um retorno. Me deram um retorno negativo depois de 1 mês e meio depois de a entrevista com o Gestor.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Quais são os seus pontos fortes e fracos? Por que você quer trabalhar nessa empresa? Me fale sobre sua maior dificuldade no ambiente de trabalho e como lidou com ela? Conte-me sobre os seus desafios.
      Vraag beantwoorden