Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Four Roses | Vacatures bij Four Roses | Salarissen bij Four Roses | Arbeidsvoorwaarden bij Four Roses
      Sollicitatiegesprekken van Four RosesSollicitatiegesprekken voor Tour Guide bij Four RosesSollicitatiegesprek bij Four Roses

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Tour Guide

15 aug 2019
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Lawrenceburg, KY
      Geen aanbod
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Four Roses (Lawrenceburg, KY) in jan 2019

Sollicitatiegesprek

Pretty simple interview. You first have a phone interview and get to know alot of important information. you then do a in person interview to show them what type of person you are. Everyone was very easy to talk to.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Do you enjoy talking to large groups of people? What can you bring to the company
      Vraag beantwoorden