Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Safran | Vacatures bij Safran | Salarissen bij Safran | Arbeidsvoorwaarden bij Safran
      Sollicitatiegesprekken van SafranSollicitatiegesprekken voor Product Manager bij SafranSollicitatiegesprek bij Safran

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Sollicitatiegesprek voor de functie Product Manager

20 mrt 2025
      Anonieme werknemer
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Ik heb gesolliciteerd bij Safran

Sollicitatiegesprek

Plusieurs questions posées opérationnel puis rh, puis avec responsable de production et enfin rh en centrale pour définir la rémunération souhaitée car tout est sous forme de grille de saliare

Vraag 1

Pourquoi vouloir travailler chez safran

Overige sollicitatiereviews voor Product Manager bij Safran

Geen aanbod
      Negatieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Safran (Corbeil-Essonnes) in dec 2025

Sollicitatiegesprek

Contact avec la RH, test d'anglais, test de personnalité, entretien manager, entretien N+2. Lors de l’entretien, l’échange a été globalement déstabilisant. La directrice de projet a semblé perdre tout intérêt pour mon profil assez rapidement, ce qui s’est traduit par une attitude distante et peu engageante. Cette expérience donne une impression de manque de considération pour les candidats et d’un processus de recrutement perfectible en termes de professionnalisme et de respect. Les valeurs humaines annoncées sont de la poudre de perlimpinpin, fuyez!

Vraag 1

Décrivez vos précédentes expériences? Comment gérer une crise?

Sollicitatiegesprek voor de functie Chef De Projet

25 jul 2025
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Magny-les-Hameaux
      Geen aanbod
      Negatieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 maanden. Ik heb gesolliciteerd bij Safran (Magny-les-Hameaux) in mei 2025

Sollicitatiegesprek

Premier entretien téléphonique avec un RH suivi d'un entretien en présentiel avec le manager. Ce n'est pas la première fois que je postule pour des offres de chez Safran et que je réalise plusieurs entretiens avec la Direction et à chaque fois le constat est le même : extrême lenteur du processus, aucune réponse à la suite des entretiens même après relances.

Vraag 1

Parlez moi de vos expériences

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.