Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Samsung Electronics | Vacatures bij Samsung Electronics | Salarissen bij Samsung Electronics | Arbeidsvoorwaarden bij Samsung Electronics
      Sollicitatiegesprekken van Samsung ElectronicsSollicitatiegesprekken voor Lead Engineer bij Samsung ElectronicsSollicitatiegesprek bij Samsung Electronics

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

6 jun 2019
      Negatieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. Ik heb gesolliciteerd bij Samsung Electronics in jan 2018

Sollicitatiegesprek

Consultant called me and scheduled interview. Interview consisted of a technical and one HR round. Both interviews were easy. Salary negotiation happened on same days. Few days later I got the offer.

Question about video
      1 Antwoord

Overige sollicitatiereviews voor Lead Engineer bij Samsung Electronics

15 aug 2023
      Bengaluru
      Neutrale ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Samsung Electronics (Bengaluru) in jan 2023

Sollicitatiegesprek

3 Rounds of interview 2 Coding rounds 1 system design over multiple days. Internal Pro level proficiency is needed. Prepare via leetcode coding. Watch youtube for system design. Combined these should be good

Leet Code Medium level question
      Vraag beantwoorden

19 okt 2022
      Manilla,
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een werknemersdoorverwijzing gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Samsung Electronics (Manilla, ) in okt 2020

Sollicitatiegesprek

1. There is an Hr Interview or resume screening 2. Technical Interview with the role and technology you are applying with Algorithm coding 3. Behavioral or Cultural Fit with Director or Manager

Vraag 1

Explain how redux flow works.
      Vraag beantwoorden

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.