Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Shell | Vacatures bij Shell | Salarissen bij Shell | Arbeidsvoorwaarden bij Shell
      Sollicitatiegesprekken van ShellSollicitatiegesprekken voor Graduate Program bij ShellSollicitatiegesprek bij Shell

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

Sollicitatiegesprek voor de functie Graduate Program

8 okt 2017
      Kandidaat voor anonieme sollicitatie
      Hamburg
      Geen aanbod
      Negatieve ervaring
      Moeilijk sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 4 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Shell (Hamburg) in sep 2017

Sollicitatiegesprek

Ich habe mich für das Shell Graduate Programm im Bereich Finance beworben. Nach dem ich den Online-Test und das Online-Interview absolviert habe, bekam ich nach 3 Wochen (!) an einem Samstag eine Standard-Email "Unfortunately, at present we do not have positions available in your preferred area of work, location or start date. As a result, we will not be able to take your application further." Ziemlich enttäuschend nach dem ich mir so viel Mühe gegeben habe und Zeit investiert habe, erfahre ich nach 3 Wochen, dass es eine komplette Zeitverschwendung war und Shell für den Finance Bereich doch keinen suchen... Wäre nett gewesen diese Information auch vor dem Test und dem Interview zu haben. Der Kontakt zur HR erfolgt auch nur per E-Mail. Alles sehr unpersönlich.

Sollicitatievragen [1]

Vraag 1

Why Shell? Role in a group? Difficult situation?
      Vraag beantwoorden