Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor Socialpoint | Vacatures bij Socialpoint | Salarissen bij Socialpoint | Arbeidsvoorwaarden bij Socialpoint
      Sollicitatiegesprekken van SocialpointSollicitatiegesprekken voor Senior Software Engineer bij SocialpointSollicitatiegesprek bij Socialpoint

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Sollicitatiegesprek voor de functie Senior Software Engineer

16 okt 2024
      Porto, Oporto
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb via een uitzendbureau gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Socialpoint (Porto, Oporto) in okt 2024

Sollicitatiegesprek

The entire process was quick as smooth. It consisted of 4 stages of interviews with multiple members of the team, one of which technical (no code review or leetcode test, just a conversation about decisions in multiple situations for a day-to-day work) I found it to be ideal, it tells more about the programmer than a test so I was pleasantly surprised. The entire process took close to 2 weeks which is very fast for the standards in the industry, again, positively so.

Vraag 1

About my past and current experience, how I would handle situations from team co-operation to working on specific engine tasks and how I would tackle and solve the issues
      Vraag beantwoorden

Overige sollicitatiereviews voor Senior Software Engineer bij Socialpoint

Sollicitatiegesprek voor de functie Senior Software Engineer

27 okt 2025
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 2 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Socialpoint in okt 2025

Sollicitatiegesprek

El proceso consistió en 4 entrevistas, diseñadas para poder entender mejor y poner a prueba mi experiencia y habilidades. Desde entrevistas con preguntas teóricas, hasta una prueba técnica de código en vivo.

Vraag 1

¿Cómo afrontarías el evento de una tarea que se ha retrasado lo suficiente como para no poder completarse en el plazo establecido?
      Vraag beantwoorden

Sollicitatiegesprek voor de functie Senior Software Engineer I

21 aug 2025
      Barcelona
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 weken. Ik heb gesolliciteerd bij Socialpoint (Barcelona) in aug 2025

Sollicitatiegesprek

4 pasos: Entrevista inicial, Prueba Técnica, Entrevista Técnica con el equipo, Entrevista con el tech manager. Todo muy rápido (incluso siendo Agosto) y bien definido, no me ha dado la sensación de tener que explicar/defender lo mismo multiples veces.

Vraag 1

Un poco de todo, mi historial profesional, motivaciones para entrar, peculiaridades de las herramientas que se utilizan....
      1 Antwoord

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.