Ga naar de inhoudGa naar de voettekst
  • Vacatures
  • Bedrijven
  • Salarissen
  • Voor werkgevers

Geef je carrière een boost

Ontdek hoeveel je kunt verdienen, vind droombanen en deel anoniem inzichten over werk en privé.

employer cover photo

Salaris en arbeidsvoorwaarden
      Vacatures
      Sollicitatiegesprekken
      Sollicitatiegesprekken
      Gerelateerde zoekopdrachten: Reviews voor bp | Vacatures bij bp | Salarissen bij bp | Arbeidsvoorwaarden bij bp
      Sollicitatiegesprekken van bpSollicitatiegesprekken voor Customer Service Assistant bij bpSollicitatiegesprek bij bp

Glassdoor

• Help
      • Gedragscode
      • Gebruiksvoorwaarden
      • Privacy en advertentiekeuzes
      • Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet
      • Hulpmiddel voor instemming met cookies

Partnerships

• Adverteerders
      De app downloaden

• Bladeren op:
      • Bedrijven
      • Vacatures
      • Locaties

Copyright © 2008-2026. Glassdoor LLC. "Glassdoor", "Worklife Pro", "Bowls" en logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Glassdoor LLC.

Gevolgde bedrijven

Volg de bedrijven van je dromen om als eerste op de hoogte te zijn van vacatures en te profiteren van tips van insiders.

Vacatures

Zoek naar vacatures om gepersonaliseerde vacature-aanbevelingen en -updates te krijgen.

19 jun 2023

Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 1 week. Ik heb gesolliciteerd bij bp (Salisbury, Engeland) in jun 2023

Sollicitatiegesprek

inviting and ran smoothly, conversation type of interview, no pressure. any questions i had could be answered straight away and seemed like a lovely environment to work in as i walked through the shop

Vraag 1

what were your past experiences
      Geen aanbod
      Negatieve ervaring
      Eenvoudig sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb online gesolliciteerd. De procedure duurde 3 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij bp (Kewdale, Western Australia) in jan 2025

Sollicitatiegesprek

Pretty straightforward, however, it was disgusting to find that the organization would ghost you after giving positive feedback along with verbal confirmation. Should have a professional approach towards hiring, cannot just ghost applicants.

Vraag 1

(The interviewer had a questionnaire which felt like yes/no questions, was not a real interview. There was no conversation as the interviewer was writing down everything I said and I had to speak at a pace to ensure she could write everything)

2 aug 2024
      Anonieme werknemer
      Twyford, Berkshire, South East England, England
      Aanbod geaccepteerd
      Positieve ervaring
      Gemiddeld sollicitatiegesprek

Sollicitatie

Ik heb persoonlijk gesolliciteerd. De procedure duurde 2 dagen. Ik heb gesolliciteerd bij bp (Twyford, Berkshire, South East England, England) in jul 2021

Sollicitatiegesprek

I got the job just before turning 18, i would say the main advice is display and have experiences for traits that are desirable for an employer. e.g. Hard working, Self-motivated

Vraag 1

Give us examples of when you have previously dealt with a stressful situation?