Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet

Bedankt voor uw interesse in uitschrijving voor verkoop of deling van uw gegevens door Glassdoor.

Glassdoor is gevestigd in Californië. Een Californische wet, de CCPA, vereist dat bedrijven die in Californië actief zijn, inwoners van Californië de mogelijkheid bieden om af te zien van de verkoop of het delen van hun gegevens. Als onderdeel van de privacytoezegging van Glassdoor, hebben we ervoor gekozen om dit recht aan al onze gebruikers aan te bieden, ongeacht de locatie.

Verkoopt Glassdoor mijn gegevens?

De definitie van verkoop is ruim gedefinieerd onder geldend recht. Het is niet altijd duidelijk wat wel en geen verkoop is. In het belang van het bieden van transparantie aan onze gebruikers in onze datapraktijken, hebben we ervoor gekozen om de mogelijkheid te bieden om af te zien van onze praktijk van wat we over het algemeen als gegevensuitwisseling beschouwen, maar die anderen kunnen overwegen als verkopen. Glassdoor heeft als missie om mensen overal te helpen hun ideale baan en bedrijf te vinden. Een van de manieren waarop we dit doen, is door gegevens te delen met een aantal van onze partners die onze doelen delen. Onze partners zijn bedrijven die eigendom zijn van hetzelfde moederbedrijf dat eigenaar is van Glassdoor. U kunt meer lezen over onze gelieerde ondernemingen en onze gedeelde verplichting tot privacy in ons Privacycenter.

Het delen van gegevens wordt door de geldende wetgeving gedefinieerd als het ter beschikking stellen ervan aan andere bedrijven voor gedragsgerichte of gerichte reclame.

Waarom deelt Glassdoor mijn gegevens met zijn gelieerde bedrijven of reclamepartners?

We delen gegevens omdat we het zoeken naar en zoeken naar vacatures voor onze gebruikers en onze klanten willen verbeteren. We doen dit door u te verbinden met meer vacatures, waaronder die van onze gelieerde ondernemingen, en door werkgevers in contact te brengen met meer werkzoekenden zoals u. Om u bijvoorbeeld te helpen de beste baan te vinden, kunnen we u doorverwijzen naar een functie bij een van onze filialen. We kunnen ook uw zoek- en profielinformatie van een van onze filialen gebruiken om ons te helpen onze suggesties voor u op onze services beter persoonlijk af te stemmen. Wij kunnen uw gegevens daarnaast gebruiken voor gerichte advertenties, waaronder vacatures. U kunt meer lezen over onze gegevenspraktijken, inclusief de soorten gegevens die we verzamelen, hoe we die gegevens gebruiken, delen, beveiligen en de andere gegevensprivacyrechten die voor u beschikbaar zijn in ons privacybeleid.

Kan ik mij nog steeds uitschrijven?

Ja. We begrijpen dat sommige mensen ervoor kiezen om verschillende beslissingen te nemen met betrekking tot hun persoonlijke gegevens. We zijn blij om tegemoet te komen aan deze individuele keuzes en hebben hieronder een uitschrijvingsmechanisme toegevoegd. Als u ervoor kiest om u uit te schrijven, loopt u enkele voordelen mis die u wel heeft wanneer uw gegevens worden gedeeld met onze gelieerde bedrijven, zoals hierboven beschreven. We zullen u echter nooit discrimineren voor het maken van die keuze. Houd er ook rekening mee dat we momenteel geen methode bieden om deze keuze ongedaan te maken, dus denk er goed over na voordat u zich uitschrijft. We houden op dit gebied ook rekening met signalen van Global Privacy Control (GPC).