Reviews voor AG Insurance | Glassdoor.be

Reviews van AG Insurance

Bijgewerkt op 6 dec 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.1
80%
Aanbevelen bij een kennis
100%
Waardeert directeur
AG Insurance CEO Hans De Cuyper
Hans De Cuyper
31 Beoordelingen
  1. "Super werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij AG Insurance

    Pluspunten

    Geweldige bedrijfscultuur, mooie extra legale voordelen, professionele omkadering, telewerk, mentaliteit van managers

    Minpunten

    Ik kan er momenteel geen bedenken

    Verder lezen
    AG Insurance2019-05-25
  2. "Dossierbeheerder"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Functioneel Beheerder in Berchem, Antwerpen
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij AG Insurance voor 10 jaar

    Pluspunten

    Goede voorwaarden en voordelen

    Minpunten

    Te weinig respect voor de werknemers

    Verder lezen
    AG Insurance2019-11-23
  3. "Leuke sfeer, logge hiërarchie"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Product Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij AG Insurance voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Leuke collega's, uiterst competente mensen om mee samen te werken. Stabiel bedrijf Uiterst professioneel, dus goede leerschool

    Minpunten

    Lange beslissingslijnen, logge structuur, top down Geen echte carrièreplanning Als je zelf initiatieven wilt nemen, resultaten neerzetten, blijf je er beter weg.

    Verder lezen
    AG Insurance2019-10-02
  4. "meh"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij AG Insurance

    Pluspunten

    groot bedrijf bereikbaar met openbaar vervoer

    Minpunten

    heeft wat last van overheidsmentaliteit

    AG Insurance2019-07-22
  5. "Goede startersjob"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - IT Young Professional in Brussel

    Ik heb korter dan een jaar als voltijd bij AG Insurance gewerkt

    Pluspunten

    Opleiding voorzien, cafetarie, goed peter en meter systeem

    Minpunten

    Pendelen naar Brussel, trage toekomstvooruitzichten (verticaal of horizontaal verschuiven)

    AG Insurance2019-04-03
  6. "Acc"

    SterSterSterSterSter
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij AG Insurance

    Pluspunten

    goede work-life balance. Goede verloning

    Minpunten

    ik kan geen keerzijde bedenken

    AG Insurance2019-02-25
  7. "Une compagnie d'assurances où il est agréable de travailler"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Aanbevolen

    Ik heb voltijdgewerkt bij AG Insurance voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    - Grosse société d'assurances avec un restaurant d'entreprise (très bon marché mais les ingrédients ne sont pas toujours de première qualité) - L'atmosphère au bureau est très plaisante, un brin "fonctionnaire": les employés ne sont pas pressés comme des citrons (bien que cela puisse varier d'une équipe à l'autre) - La rénovation récente des bureaux (flexidesk, on aime ou on aime pas!) en font un lieu de travail moderne et agréable. - Possibilité de travailler de la maison 1 ou 2 jours par semaine - Beaucoup de formations possibles en interne

    Minpunten

    - Afin de diminuer les frais généraux, les budgets pour les augmentations salariales sont minuscules depuis plusieurs années, si bien que les salaires ne sont plus compétitifs par rapport à d'autre sociétés d'assurances - Peu d'évolutions possibles dans la fonction. Pour "monter", le mieux est de jouer sur les mobilités internes...

    AG Insurance2019-01-18
  8. "Fijne ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    kaderlid 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij AG Insurance

    Pluspunten

    Fantastische sfeer binnen team & bedrijf

    Minpunten

    Triestig salaris voor als ingenieur zijnde

    Verder lezen
    AG Insurance2018-05-03
  9. Nuttig (6)

    "AG"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - schadebehandelaar in Brussel
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij AG Insurance voor meer dan 5 jaar

    Pluspunten

    - mooie verlofregeling - thuiswerk - aantrekkelijk voordelenpakket

    Minpunten

    Binnen Ag Insurance moet je geluk hebben dat je op een "goede" dienst terecht komt. Bepaalde diensten staan binnen het bedrijf gekend omdat niemand er aan de slag wil. Zeer hoge uitval ook daar omwille van burn out.

    Verder lezen
    AG Insurance2018-03-23
  10. "Goede arbeidsvoorwaarden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijd gewerkt bij AG Insurance

    Pluspunten

    Perfecte arbeidsvoorwaarden, goede werksfeer, goede werkuren

    Minpunten

    Geen enkele minpunten bij AG Insurance

    AG Insurance2018-01-18

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 63 reviews gevonden