Reviews voor ALTEN | Glassdoor.be

Reviews van ALTEN

Bijgewerkt op 20 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.0
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
54%
Aanbevelen bij een kennis
61%
Waardeert directeur
ALTEN CEO Simon Azoulay
Simon Azoulay
340 Beoordelingen
  1. "Goede startersjob - Veel hangt af van manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ALTEN

    Pluspunten

    Goed contract voor starters, goede arbeidsvoorwaarden, goede collega's, springplank voor carriere

    Minpunten

    Principe "cijfers boven mensen" is vaak van toepassing. Persoonlijke wensen/behoeften van werknemers zijn achtergesteld aan het behalen van quota's Groot verloop, daardoor vaak verlies van kennis en capaciteit binnen organisatie ( oa door bovenstaand argument )

    Advies aan management

    Meer luisteren naar de behoeften en wensen van de consultants, minder op e winst en het -ten koste van alles- behalen van quota's

    ALTEN2018-09-17
  2. "Eerste job als starter burgelijk ingenieur."

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij ALTEN

    Pluspunten

    Vlotte sollicitatieprocedure, aandacht voor de professionele voorkeur van de consultant

    Minpunten

    Startersloon is zo goed als onafhankelijk van je diploma

    ALTEN2019-06-05
  3. "Junior consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ALTEN

    Pluspunten

    Company car Extra legale voordelen

    Minpunten

    Wordt gepushed in projecten die niet in je interesse gebied liggen

    ALTEN2019-05-13
  4. "Goede trainingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Ingénieur 
    Aanbevolen

    Ik werk bij ALTEN voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Mogelijkheid om meerdere trainingen per jaar te volgen

    Minpunten

    Weinig aandacht van de managers.

    Advies aan management

    xxxxxxx

    ALTEN2019-01-08
  5. Nuttig (1)

    "Alten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij ALTEN

    Pluspunten

    Veel projecten Inhouse Opleidingen Meerdere departementen Internationale mogelijkheden

    Minpunten

    Weinig inzeg in projectmogelijkheden Geen people management Agressieve sales

    Advies aan management

    Meer people management en rekening houden met voorkeuren

    ALTEN2018-06-07
  6. "Veelbelovend begin"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ALTEN

    Pluspunten

    Ik krijg veel waardering van mijn management. Mijn leidinggevende is enorm intelligent en onderlegd, het is zeer fijn om te werken voor iemand die zo goed bij de zaken is.

    Minpunten

    Nog geen, ik ben nog geen 2 maanden geleden gestart.

    ALTEN2018-05-17
  7. "goed"

    SterSterSterSterSter
     

    Ik werk bij ALTEN

    Pluspunten

    Snelle procedure en straight to the point

    Minpunten

    sommige sollicitanten zouden het als te snel kunnen ervaring

    ALTEN2017-10-12
  8. "Software Tester Consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Test Engineer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ALTEN voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Gevarieerde job omwille van tal van verschillende klanten - Doorgroeimogelijkheden - Goede verloning

    Minpunten

    - Omdat je voor tal van klanten werkt, zit je (meestal) niet lang bij eenzelfde klant - Vaak in het Brusselse werken

    ALTEN2016-09-07
  9. Nuttig (6)

    "pure bodyshopper"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Project Manager 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij ALTEN voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Possible interesting jobs As long as you are on a mission there is no issue.

    Minpunten

    Multiple people filed an official complaint for harassment by management no trainings (except when client asks for it).

    Advies aan management

    as long as the only focus is money there is no useful advice

    ALTEN2015-11-19
  10. "Leuk en interessant bedrijf"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technical Software Consultant in Capelle aan den IJssel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ALTEN voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Uitdagende en afwisselende opdrachten - Genoeg mogelijkheden om naast je werk ook met je collega's om te gaan d.m.v. activiteiten en maandmeetings, maar ook kennis op te doen over uiteenlopende onderwerpen via kennisgroepen.

    Minpunten

    - Het kan zomaar zijn dat je (meer dan) 2 jaar op dezelfde opdracht zit. Of dat positief of negatief is hangt natuurlijk wel van de situatie af. - Onduidelijk of er naast een jaarlijkse salarisverhoging ook grotere stappen te maken zijn ('promotie' naar bijv. medior of senior).

    Advies aan management

    Stuur wat meer aan op ontwikkelingsmogelijkheden van de consultants. Daar zijn jullie al mee bezig, maar ik merk er zelf nog niet zo veel van.

    ALTEN2019-10-04
Er zijn 1156 reviews gevonden