Reviews voor ALTEN | Glassdoor.be

Reviews van ALTEN

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 964 reviews gevonden

3.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
56%
Aanbevelen bij een kennis
62%
Waardeert directeur
ALTEN CEO Simon Azoulay
Simon Azoulay
286 Beoordelingen
  1. "Goede startersjob - Veel hangt af van manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ALTEN voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Goed contract voor starters, goede arbeidsvoorwaarden, goede collega's, springplank voor carriere

    Minpunten

    Principe "cijfers boven mensen" is vaak van toepassing. Persoonlijke wensen/behoeften van werknemers zijn achtergesteld aan het behalen van quota's Groot verloop, daardoor vaak verlies van kennis en capaciteit binnen organisatie ( oa door bovenstaand argument )

    Advies aan management

    Meer luisteren naar de behoeften en wensen van de consultants, minder op e winst en het -ten koste van alles- behalen van quota's

    ALTEN2018-09-17
  2. "Junior consultant"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ALTEN voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Company car Extra legale voordelen

    Minpunten

    Wordt gepushed in projecten die niet in je interesse gebied liggen

    ALTEN2019-05-13
  3. "Goede trainingen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Ingénieur 
    Aanbevolen

    Ik werk bij ALTEN voor 2 jaar

    Pluspunten

    Mogelijkheid om meerdere trainingen per jaar te volgen

    Minpunten

    Weinig aandacht van de managers.

    Advies aan management

    xxxxxxx

    ALTEN2019-01-08
  4. Nuttig (1)

    "Alten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij ALTEN

    Pluspunten

    Veel projecten Inhouse Opleidingen Meerdere departementen Internationale mogelijkheden

    Minpunten

    Weinig inzeg in projectmogelijkheden Geen people management Agressieve sales

    Advies aan management

    Meer people management en rekening houden met voorkeuren

    ALTEN2018-06-07
  5. "Veelbelovend begin"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ALTEN voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Ik krijg veel waardering van mijn management. Mijn leidinggevende is enorm intelligent en onderlegd, het is zeer fijn om te werken voor iemand die zo goed bij de zaken is.

    Minpunten

    Nog geen, ik ben nog geen 2 maanden geleden gestart.

    ALTEN2018-05-17
  6. "goed"

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk bij ALTEN

      Pluspunten

      Snelle procedure en straight to the point

      Minpunten

      sommige sollicitanten zouden het als te snel kunnen ervaring

      ALTEN2017-10-12
    • "Software Tester Consultant"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Software Test Engineer 
      Aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht

      Ik werk voltijd bij ALTEN voor 2 jaar

      Pluspunten

      - Gevarieerde job omwille van tal van verschillende klanten - Doorgroeimogelijkheden - Goede verloning

      Minpunten

      - Omdat je voor tal van klanten werkt, zit je (meestal) niet lang bij eenzelfde klant - Vaak in het Brusselse werken

      ALTEN2016-09-07
    • Nuttig (6)

      "pure bodyshopper"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Senior Project Manager 
      Niet aanbevolen
      Negatief vooruitzicht

      Ik heb voltijdgewerkt bij ALTEN voor meer dan 9 jaar

      Pluspunten

      Possible interesting jobs As long as you are on a mission there is no issue.

      Minpunten

      Multiple people filed an official complaint for harassment by management no trainings (except when client asks for it).

      Advies aan management

      as long as the only focus is money there is no useful advice

      ALTEN2015-11-19
    • "Leuk bedrijf"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht
      Goedkeurende mening over directeur

      Ik werk voltijd bij ALTEN

      Pluspunten

      Trainingen, arbeidsvoorwaarden, opdrachten, doorgroeimogelijkheden, collega's

      Minpunten

      Weinig persoonlijke aandacht van managers

      ALTEN2019-03-18
    • "Alten"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Negatief vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik werk voltijd bij ALTEN voor 4 jaar

      Pluspunten

      goede collega's, springplank voor carriere

      Minpunten

      Principe "cijfers boven mensen" is vaak van toepassing.

      Advies aan management

      Meer luisteren naar de behoeften en wensen van de consultants

      ALTEN2019-01-07
    Er zijn 964 reviews gevonden