Reviews voor ALTEN | Glassdoor.be

Reviews van ALTEN

Bijgewerkt op 18 jul 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1031 reviews gevonden

3.1
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
56%
Aanbevelen bij een kennis
59%
Waardeert directeur
ALTEN CEO Simon Azoulay
Simon Azoulay
306 Beoordelingen
  1. "Goede startersjob - Veel hangt af van manager"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ALTEN

    Pluspunten

    Goed contract voor starters, goede arbeidsvoorwaarden, goede collega's, springplank voor carriere

    Minpunten

    Principe "cijfers boven mensen" is vaak van toepassing. Persoonlijke wensen/behoeften van werknemers zijn achtergesteld aan het behalen van quota's Groot verloop, daardoor vaak verlies van kennis en capaciteit binnen organisatie ( oa door bovenstaand argument )

    Advies aan management

    Meer luisteren naar de behoeften en wensen van de consultants, minder op e winst en het -ten koste van alles- behalen van quota's

    ALTEN2018-09-17
  2. "Eerste job als starter burgelijk ingenieur."

    SterSterSterSterSter
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

      Ik werk voltijd bij ALTEN

      Pluspunten

      Vlotte sollicitatieprocedure, aandacht voor de professionele voorkeur van de consultant

      Minpunten

      Startersloon is zo goed als onafhankelijk van je diploma

      ALTEN2019-06-05
    • "Junior consultant"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Junior Consultant in Brussel
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht

      Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ALTEN

      Pluspunten

      Company car Extra legale voordelen

      Minpunten

      Wordt gepushed in projecten die niet in je interesse gebied liggen

      ALTEN2019-05-13
    • "Goede trainingen"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Ingénieur 
      Aanbevolen

      Ik werk bij ALTEN voor meer dan een jaar

      Pluspunten

      Mogelijkheid om meerdere trainingen per jaar te volgen

      Minpunten

      Weinig aandacht van de managers.

      Advies aan management

      xxxxxxx

      ALTEN2019-01-08
    • Nuttig (1)

      "Alten"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
      Niet aanbevolen
      Neutraal vooruitzicht
      Geen mening over directeur

      Ik heb voltijd gewerkt bij ALTEN

      Pluspunten

      Veel projecten Inhouse Opleidingen Meerdere departementen Internationale mogelijkheden

      Minpunten

      Weinig inzeg in projectmogelijkheden Geen people management Agressieve sales

      Advies aan management

      Meer people management en rekening houden met voorkeuren

      ALTEN2018-06-07
    • "Veelbelovend begin"

      SterSterSterSterSter
      • Werk/privé-balans
      • Cultuur en waarden
      • Carrièremogelijkheden
      • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
      • Senior management
      Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
      Aanbevolen
      Positief vooruitzicht

      Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ALTEN

      Pluspunten

      Ik krijg veel waardering van mijn management. Mijn leidinggevende is enorm intelligent en onderlegd, het is zeer fijn om te werken voor iemand die zo goed bij de zaken is.

      Minpunten

      Nog geen, ik ben nog geen 2 maanden geleden gestart.

      ALTEN2018-05-17
    • "goed"

      SterSterSterSterSter
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

        Ik werk bij ALTEN

        Pluspunten

        Snelle procedure en straight to the point

        Minpunten

        sommige sollicitanten zouden het als te snel kunnen ervaring

        ALTEN2017-10-12
      • "Software Tester Consultant"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Software Test Engineer 
        Aanbevolen
        Neutraal vooruitzicht

        Ik werk voltijd bij ALTEN voor meer dan een jaar

        Pluspunten

        - Gevarieerde job omwille van tal van verschillende klanten - Doorgroeimogelijkheden - Goede verloning

        Minpunten

        - Omdat je voor tal van klanten werkt, zit je (meestal) niet lang bij eenzelfde klant - Vaak in het Brusselse werken

        ALTEN2016-09-07
      • Nuttig (6)

        "pure bodyshopper"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Voormalige werknemer - Senior Project Manager 
        Niet aanbevolen
        Negatief vooruitzicht

        Ik heb voltijdgewerkt bij ALTEN voor meer dan 8 jaar

        Pluspunten

        Possible interesting jobs As long as you are on a mission there is no issue.

        Minpunten

        Multiple people filed an official complaint for harassment by management no trainings (except when client asks for it).

        Advies aan management

        as long as the only focus is money there is no useful advice

        ALTEN2015-11-19
      • "Leuk bedrijf"

        SterSterSterSterSter
        • Werk/privé-balans
        • Cultuur en waarden
        • Carrièremogelijkheden
        • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
        • Senior management
        Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
        Aanbevolen
        Positief vooruitzicht
        Goedkeurende mening over directeur

        Ik werk voltijd bij ALTEN

        Pluspunten

        Trainingen, arbeidsvoorwaarden, opdrachten, doorgroeimogelijkheden, collega's

        Minpunten

        Weinig persoonlijke aandacht van managers

        ALTEN2019-03-18
      Er zijn 1031 reviews gevonden