Reviews van ALTEN

Bijgewerkt op 14 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
3.1
55%
Aanbevelen bij een kennis
67%
Waardeert directeur
ALTEN Président Directeur Général Simon Azoulay
Simon Azoulay
401 Beoordelingen
  1. "Ze mogen er lastig uit zien, maar je leert veel"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Testconsultant in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij ALTEN voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Veel verantwoordelijkheid Als je onderhandelt is je salaris goed Coole projecten Mooie managers (Bouchra) Ze staan het je toe om getraind te worden.

    Minpunten

    Thuis werken is niet mogelijk voor veel projecten. Alten zou cliënten moeten dwingen om dit toe te staan Werknemers zijn nummers, wat niet goed is voor het moraal Niet veel midden / senior staf heeft autoriteit (gebrek aan geïnspireerd leiderschap) Heel veel projecten alleen in Antwerpen of Brussel

    Verder lezen
    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    ALTEN2019-09-04
  2. "Not good not bad"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Test Lead 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij ALTEN

    Pluspunten

    lot of clients and opportunities

    Minpunten

    not a stable people management

    ALTEN2019-12-03
  3. "Eerste job als starter burgelijk ingenieur."

    3.0
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij ALTEN

    Pluspunten

    Vlotte sollicitatieprocedure, aandacht voor de professionele voorkeur van de consultant

    Minpunten

    Startersloon is zo goed als onafhankelijk van je diploma

    ALTEN2019-06-05
  4. "Junior consultant"

    2.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Consultant in Brussel
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ALTEN

    Pluspunten

    Company car Extra legale voordelen

    Minpunten

    Wordt gepushed in projecten die niet in je interesse gebied liggen

    ALTEN2019-05-13
  5. "Goede trainingen"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Ingénieur 
    Aanbevolen

    Ik werk bij ALTEN voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Mogelijkheid om meerdere trainingen per jaar te volgen

    Minpunten

    Weinig aandacht van de managers.

    Verder lezen
    ALTEN2019-01-08
  6. "Goede startersjob - Veel hangt af van manager"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ALTEN

    Pluspunten

    Goed contract voor starters, goede arbeidsvoorwaarden, goede collega's, springplank voor carriere

    Minpunten

    Principe "cijfers boven mensen" is vaak van toepassing. Persoonlijke wensen/behoeften van werknemers zijn achtergesteld aan het behalen van quota's Groot verloop, daardoor vaak verlies van kennis en capaciteit binnen organisatie ( oa door bovenstaand argument )

    Verder lezen
    ALTEN2018-09-17
  7. Nuttig (1)

    "Alten"

    3.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij ALTEN

    Pluspunten

    Veel projecten Inhouse Opleidingen Meerdere departementen Internationale mogelijkheden

    Minpunten

    Weinig inzeg in projectmogelijkheden Geen people management Agressieve sales

    Verder lezen
    ALTEN2018-06-07
  8. "Veelbelovend begin"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij ALTEN

    Pluspunten

    Ik krijg veel waardering van mijn management. Mijn leidinggevende is enorm intelligent en onderlegd, het is zeer fijn om te werken voor iemand die zo goed bij de zaken is.

    Minpunten

    Nog geen, ik ben nog geen 2 maanden geleden gestart.

    ALTEN2018-05-17
  9. "goed"

    4.0
     

    Ik werk bij ALTEN

    Pluspunten

    Snelle procedure en straight to the point

    Minpunten

    sommige sollicitanten zouden het als te snel kunnen ervaring

    ALTEN2017-10-12
  10. "Software Tester Consultant"

    4.0
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Software Test Engineer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij ALTEN voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Gevarieerde job omwille van tal van verschillende klanten - Doorgroeimogelijkheden - Goede verloning

    Minpunten

    - Omdat je voor tal van klanten werkt, zit je (meestal) niet lang bij eenzelfde klant - Vaak in het Brusselse werken

    ALTEN2016-09-07
Er zijn 44 reviews gevonden