Reviews voor Accenture | Glassdoor.be

Reviews van Accenture

Bijgewerkt op 19 feb 2020

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.8
81%
Aanbevelen bij een kennis
93%
Waardeert directeur
Accenture CEO  Julie Sweet
Julie Sweet
1.805 Beoordelingen
  1. "Accenture"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Accenture voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    - Veel kansen - Internationale context - Grote en leerrijke omgeving

    Minpunten

    - Moeilijke werk/ privé- balans

    Accenture2019-10-24
  2. "Goede verloning, hoge werkdruk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Agent Manager in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Accenture voor 10 jaar

    Pluspunten

    - Goede verloning , Zowel bruttoloon als extras. - Ruim takenpakket met veel verantwoordelijkheid. - Voor starters perfect om op korte termijn veel ervaring op te doen.

    Minpunten

    - Hoge werkdruk. Als Accenture consultant word je gestaft als expert op een project wat niet altijd overeenkomt met je ervaring. je wordt verwacht altijd als expert te gedragen. - Taken naast je project moeten uitgevoerd worden in onbetaalde overuren (RFP werk, capability werk....) - Accenture is een wereldweid bedrijf, en het belgisch management verstopt zich zeer vaak hierachter : "sorry ik kan hier niets aan veranderen, de beslising is global...) - Weinig echte trainingsmogelijkheden. Accenture biedt zelf een training systeem aan, deze vraagt zeer veel (onbetaalde) tijd om uit te voeren, maar de eigelijke kennis die bijgebracht wordt is zeer laag. - In de laatste jaren is er een zeer bizare tendens aan de gang. met management beslissingen die voor de buitenwereld interesant lijken, maar voor de werknemers zeer doorzichtig zijn.

    Verder lezen
    Accenture2020-01-11
  3. "Goed bedrijf om in te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Accenture

    Pluspunten

    Goede project mogelijkheden voor ervaring op te doen.

    Minpunten

    Bij meer senioriteit, kan je vast komen te zitten.

    Accenture2019-09-20
  4. "Loon service design accenture"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Accenture

    Pluspunten

    veel opties in het buitenland en in de breedte te werken

    Minpunten

    slechte balans tussen werk en privé

    Verder lezen
    Accenture2019-07-03
  5. Nuttig (1)

    "Politiek"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijdgewerkt bij Accenture voor meer dan 3 jaar

    Pluspunten

    Global Team US is innovatief Veel communicatie

    Minpunten

    Belgische vestiging: Politiek ; achter de schermen 'ons kent ons' Hard Te veel promotiegericht ten koste van ...

    Accenture2019-07-17
  6. "Jobmatching"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Accenture

    Pluspunten

    Snel en eenvoudig, goede selectietools

    Minpunten

    Niet alle bedrijven op het eerste zich

    Accenture2019-04-02
  7. "Accenture"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij Accenture

    Pluspunten

    Veel carrière mogelijkheden, veel mogelijkheden op bij te leren.

    Minpunten

    Niet erg agile. Principe up or out.

    Verder lezen
    Accenture2018-11-09
  8. "Projectingenieur"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Project Engineer in Brussel
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik heb voltijdgewerkt bij Accenture voor meer dan 8 jaar

    Pluspunten

    Variabele job verschillende projecten van verschillende niveaus

    Minpunten

    Sfeer in bedrijf zou beter moeten

    Verder lezen
    Accenture2018-10-16
  9. "Goeie startersjob"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Accenture

    Pluspunten

    kansen, groeimogelijkheden, jong team, toffe cultuur

    Minpunten

    geen balans, moeilijk persoonlijk leven, geen eerlijk promotiesysteem

    Accenture2018-10-07
  10. "Heel goede leerschool en werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Recruitment Consultant in Brussel
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij Accenture voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    - Topwerkgever om structuur en procedures te leren - Goede werkomgeving - Veel flexibiliteit op het werk - Goede ondersteuning van leidinggevenden - Veel leermogelijkheden

    Minpunten

    - Salaris onder gemiddelde obv functie en senioriteit, maar compenseert zich doordat je zoveel bij leert en vrijheid van werkzaamheden krijgt

    Accenture2018-07-03

Kies een andere taal en blijf andere reviews lezen.

Er zijn 52916 reviews gevonden