Reviews van AllPhi

(39 reviews in totaal)

Roel Vaneerdewegh

74% waardeert directeur

51% positieve zakelijke vooruitzichten

AllPhi heeft een werknemersbeoordeling van 3,1 van 5 sterren, op basis van 39 bedrijfsreviews op Glassdoor. De meeste werknemers hebben het hier dus goed naar hun zin. De werknemersbeoordeling van AllPhi is in lijn met het gemiddelde (binnen een standaardafwijking van 1) voor werkgevers in de bedrijfstak IT (3,9 sterren).

Reviews per functie

39 reviews
4,0
19 jun 2026

Pluspunten

Sterke nadruk op kennisdeling Veel opleidingsmogelijkheden Degelijk loon In goede tijden veel keuze uit projecten Toffe collega's Investeringen in teamactiviteiten

Minpunten

Regelmatig miscommunicatie bv. bij voorstelling van consultants bij klanten, bij evaluaties van consultants door klanten, bij stopzetten/aflopen van projecten, etc. Nog werk aan begeleiding in carrièrepad en ondersteuning bij problemen. In slechte tijden kan je niet kiezen tussen projecten (wat ik economisch gezien ook wel begrijp). Veel personeelswijzigingen wat bij sommigen voor innerlijke onrust zorgt

4,0
29 mei 2026

Pluspunten

- Leren uit hun fouten en evolueren constant - Heel tof management - Toffe collegas - Leuke familiesfeer op kantoor - Goed loon pakket - Jaarlijkse Ski Reis - Veel inzet op persoonlijke groei - Duidelijk carriere-pad

Minpunten

- Maken wel eens fouten maar leren er constant uit - Af en toe chaotisch

1,0
24 mei 2026

Niet langer de moeite

Pluspunten

Toffe, down to earth collega's Mooie bedrijfswagen

Minpunten

De slogan 'enabling the next generation of software developers' begint eerder de vorm van 'disabling' aan te nemen naar mijn gevoel: collega's die projecten krijgen die niet aanleunt bij relevante technologie, omgevingen waar geen groeimogelijkheden zijn, extreme reistijden... Enkele jaren geleden werd er actief samengezeten met consultants om een gewenst carrièrepad uit te tekenen waarmee rekening werd gehouden bij projectkeuzes. Naar mijn ervaring kreeg dit de laatste jaren minder aandacht. Dit leek minder het gevoel te zijn voor de verschuivingen binnen het sales team de afgelopen maanden. De push naar AI komt binnen alsof overhead maar al te graag elke consultant zou willen vervangen met een Claude abonnement. De vele ontslagen droegen voor mij ook niet bij aan een gevoel van stabiliteit of vertrouwen in de toekomst van het bedrijf.

Weergave: 1 - 3 van 39 reviews

Glassdoor heeft 54 reviews over AllPhi die anoniem zijn geplaatst door werknemers van AllPhi. Lees reviews en beoordelingen van werknemers op Glassdoor om te beslissen of AllPhi bij je past.