Reviews voor Atlassian | Glassdoor.be

Reviews van Atlassian

Bijgewerkt op 15 okt 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.3
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
85%
Aanbevelen bij een kennis
92%
Waardeert directeur
Atlassian CEO Scott Farquhar & Mike Cannon-Brookes
Scott Farquhar & Mike Cannon-Brookes
271 Beoordelingen
  1. "Great place to work ... if you are a bit of an extrovert"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atlassian voor 3 jaar

    Pluspunten

    The company has great values and a lot of effort is made to ensure they remain in our DNA. The company has a clear long-term vision, there is a lot of transparancy and information sharing and people at all levels are encouraged to speak up. In addition the company offers great perks and benefits to staff, creates a very friendly and energetic place to work and employs a very smart and friendly people making it a... great environment to work in.

    Meer weergeven

    Minpunten

    The sharing culture has a lot of positives but on the flipside it also means that only those feeling comfortable stepping into the limelight through blogging/presenting are heard. There are a lot of people clamouring for attention which means there's little space for the others.

    Atlassian2018-01-23
  2. "Geen andere plek waar ik liever ben!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atlassian voor 5 jaar

    Pluspunten

    * Geweldige mensen. Ik vind het echt leuk om met iedereen hier te werken. Veel van hen zijn ook mijn vrienden geworden. * Inspirerende cultuur. Het is alles wat op de website staat en nog meer. * Het constante leren. Ik heb hier in één jaar meer geleerd dan in al mijn vorige banen bij elkaar. * Leuke omgeving. Ik vind het echt leuk om elke dag naar mijn werk te gaan. * Salaris en bonussen zijn in lijn met de... rest van de branche. * De mogelijkheid om internationaal te verhuizen. Ik heb in twee kantoren gewerkt en ken veel mensen die in elk kantoor dat we hebben hebben gewerkt voor een aantal jaar achter elkaar. Het is veel makkelijker om van het ene kantoor naar het andere te verhuizen binnen dit bedrijf dan bij elk ander bedrijf dat ik ken. Zelfs wanneer je alleen maar voor een paar maanden in een ander kantoor wilt werken.

    Meer weergeven

    Minpunten

    * Het behouden van je werk/levenbalans is niet moeilijk maar vereist een bewuste inspanning. (wat op sommige momenten echt een voordeel is omdat dat er voor zorgt dat je echt leuk vindt wat je op het werk doet) * Wanneer je eenmaal hier gewerkt hebt, is ergens anders werken gewoon niet voor te stellen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Atlassian2013-04-17
  3. "Atlassian is een geweldige plek om te werken."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Technical support-engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atlassian voor 3 jaar

    Pluspunten

    * De cultuur is ongelofelijk. Openheid, transparantie, eerlijkheid, enerige, talent. Wanneer je een paar Atlassians hebt ontmoet, weet je wie ze zijn. * De mensen die hier werken hebben een geweldige bekwaamheid, je leert constant nieuwe dingen en vindt het nog leuk ook. * Er zijn altijd genoeg uitdagingen en ideëen. Er is nooit een tekort aan interessante dingen om te doen. * Het bedrijf groeit met sprongen, je... leert om op een steeds grotere en grotere schaal te werken en te denken. * Het is erg moeilijk om iets anders te vinden dat opweegt tegen Atlassian nadat je daar gewerkt hebt.

    Meer weergeven

    Minpunten

    * Je zult dagelijks moeten werken om je vrije tijd te beschermen en een balans tussen werk en je eigen leven te kunnen behouden. * Er zijn altijd honderd dingen meer dan waar je tijd voor hebt, en je moet leren om gefocust te blijven om hier te overleven.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Atlassian2012-09-09
  4. "Feeling welcome and productive!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - IT Business Systems Analyst in Mountain View, CA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Atlassian

    Pluspunten

    - Competitive salary, total compensation - Best company culture of any company I've been at thus far - Extremely understanding coworkers/flexible working schedule - Founders/CEOs are very open, great leaders to follow! - Encouraged to explore roles/projects outside of job title - Can see the impact on the company in my work, objectives and results are clearly identified

    Minpunten

    - Current high-growth phase can translate to demanding and high amount of work

    Atlassian2019-10-15
  5. "It's a good company!!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Channel Manager in Sydney
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Atlassian

    Pluspunten

    Play as a Team- Everyone helps each other.

    Minpunten

    There is a bunch of acronyms and pieces of information in our company.

    Advies aan management

    Thanks for what you have done for us.

    Atlassian2019-10-15
  6. "Great company"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Software Engineer in Mountain View, CA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atlassian voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Atlassian is full of smart people. What you can learn is totally up to you. They are flexible with work from home. They are not slave drivers; they understand needing to tackle personal affairs in some days. They use modern web stack, and particular about developer productivity.

    Minpunten

    Most teams won't face that many big challenges. It is mostly routine feature addition work. So, again, it is up to the individual to take on difficult challenges.

    Advies aan management

    Let each engineer have an ambitious goals.

    Atlassian2019-10-10
  7. "Best work culture going around"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Junior Software Developer in Bangalore
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Atlassian

    Pluspunten

    1. Work culture is awesome! 2. Awesome quality work 3. Everyone is interested in helping and encouraging

    Minpunten

    Could not come up with a con! I spent 5 min(literally)

    Atlassian2019-10-03
  8. "The best so far"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Customer Advocate in Manilla, Manila
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Atlassian

    Pluspunten

    Way better than all the previous companies I've worked for in all aspects

    Minpunten

    However, there is still some room for improvement such as their training and onboarding process, selection of leadership team (can't say all the leaders here are perfect as there are still some signs of bullying), documentation of probationary employees' metrics , etc.

    Atlassian2019-10-15
  9. Nuttig (25)

    "Amazing work/life balance. Great work"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Manager in San Francisco, CA
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atlassian

    Pluspunten

    Amazing leadership - my direct supervisor is here to help me succeed Fantastic perks - food, vacation, benefits, emergency childcare coverage Work/Life balance - time off when I need it for whatever reason, without guilt Great work - I love what I do and that I'm supported to go out on a whim and try new things without risk

    Minpunten

    Work can be slow - because it's an open company there can sometimes be too many people that need/want to be included in a project and it takes longer than needed

    Advies aan management

    Keep up the great work! You're doing something right...

    Atlassian2019-07-02
  10. "Great company, great culture and great people!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Architect in Sydney
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atlassian voor 8 jaar

    Pluspunten

    Friendly culture, ethical culture, fun!

    Minpunten

    Benefits and salaries could be improved, doesn’t always feel like everyone is working on the same mission.

    Atlassian2019-09-21
Er zijn 435 reviews gevonden