Reviews voor Atlassian | Glassdoor.be

Reviews van Atlassian

Bijgewerkt op 24 sep 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.2
82%
Aanbevelen bij een kennis
94%
Waardeert directeur
Atlassian Co-Founders Scott Farquhar & Mike Cannon-Brookes
Scott Farquhar & Mike Cannon-Brookes
289 Beoordelingen
  1. "Great place to work ... if you are a bit of an extrovert"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Manager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atlassian voor 3 jaar

    Pluspunten

    The company has great values and a lot of effort is made to ensure they remain in our DNA. The company has a clear long-term vision, there is a lot of transparancy and information sharing and people at all levels are encouraged to speak up. In addition the company offers great perks and benefits to staff, creates a very friendly and energetic place to work and employs a very smart and friendly people making it a great environment to work in.

    Meer weergeven

    Minpunten

    The sharing culture has a lot of positives but on the flipside it also means that only those feeling comfortable stepping into the limelight through blogging/presenting are heard. There are a lot of people clamouring for attention which means there's little space for the others.

    Atlassian2018-01-23
  2. Nuttig (3)

    "Van Geweldig naar Goed"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Atlassian voor 3 jaar

    Pluspunten

    De meeste mensen zijn ongelooflijk slim, authentiek, loyaal, artistiek en out-of-the-box-denkers. CEO's lijken goede bedoelingen te hebben.

    Minpunten

    Nieuwe leiding brachten hun vrienden aan boord, die op hun beurt hun vrienden binnen brachten. Resultaten: schoothondachtige lagere managers, geen loyaliteit aan het bedrijf, een schokkend gebrek aan soft skills en een gebroken bevelslijn.

    Advies aan management

    Het is mogelijk om op te schalen zonder onze waarden te verliezen. Predik niet dat Atlassianen die vertrekken niet van verandering houden. Ze willen de politieke Bullshit niet, want dat is niet wie we zijn en dat is niet hoe we ons beste werk kunnen doen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Atlassian2019-09-24
  3. "Zeker het beste bedrijf waar ik voor heb gewerkt!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Product advocaat in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atlassian voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Cultuur, Vrijheid, Openheid, Leiderschap, Visie, Groei

    Minpunten

    Dit kantoor is de nummer 1 plek waar ik de afgelopen 3 jaar heb gewerkt, dus dat is moeilijk.

    Advies aan management

    Blijf doen wat jullie doen!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Atlassian2019-04-16
  4. "Geweldige plek om te werken!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Marketing Manager 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atlassian voor 3 jaar

    Pluspunten

    Goed product, fijne waarden, ze investeren echt in hun medewerkers. Goede sfeer, slimme en gedreven mensen die werken als TEAM.

    Minpunten

    Veel verandering, je moet dealen met behoorlijk wat onzekerheid.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Atlassian2019-03-05
  5. "Geweldig bedrijf om voor te werken."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Eventmanager in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atlassian voor 3 jaar

    Pluspunten

    Atlassian is een familie, ze leven en ademen hun waarden. Zoals in elk bedrijf, heb je goede en minder goede managers. Iedereen werkt hard.

    Minpunten

    Marketing wordt sterk gedreven vanuit de VS, waardoor loopbaangroeimogelijkheden moeilijker zijn.

    Advies aan management

    Vergroot de invloed van marketing in Europa, waardoor er meer werkgelegenheid voor mensen in deze afdelingen wordt gecreëerd.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Atlassian2019-03-19
  6. Nuttig (1)

    "Een van de beste bedrijven die er zijn."

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Premier Support Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atlassian voor 3 jaar

    Pluspunten

    Een open geen bullshit cultuur, sterke waarden waar iedereen naar handelt, zeer gefocust management.

    Minpunten

    Het feit dat er veel slimme mensen in Atlassian zijn en ieders inbreng van waarde is, maakt het moeilijk om effectief te beslissen en snel te handelen. Iedereen heeft iets te zeggen over iets en het is moeilijk om zo een consensus te bereiken.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Atlassian2019-02-20
  7. Nuttig (5)

    "Geweldig bedrijf met een paar kleine probleempjes"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonymous 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb deeltijd gewerkt bij Atlassian

    Pluspunten

    Geweldige cultuur, fijne sfeer, open collega's en een motivatiesysteem waarbij je collega's je positieve erkenning geven (de zogenaamde 'Kudos')

    Minpunten

    Het bedrijf doet er alles aan om talent te werven, door bijvoorbeeld geweldige secundaire voordelen te bieden. Hierdoor moeten werknemers soms lange dagen draaien om hun projecten af te maken, omdat ze zich gedwongen voelen goed te presteren.

    Advies aan management

    Wees niet bang om directe taal te gebruiken om problemen te communiceren. Tegenwoordig zijn bedrijven vaak geneigd om altijd positieve taal te gebruiken en negatieve woorden te vermijden. Voor mijn gevoel is dit niet nuttig als je problemen wilt oplossen.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Atlassian2019-03-02
  8. "Een bedrijf met geweldige mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Loonlijst Analist in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atlassian voor 3 jaar

    Pluspunten

    extraatjes van kantoor, reisvoordelen, open bedrijfscultuur

    Minpunten

    Het is soms lastig dat je teams over de hele werled hebt wanneer je een vergadering wil inplannen.

    Advies aan management

    zorg ervoor dat de teams tijd krijgen elkaar persoonlijk te spreken

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Atlassian2019-02-18
  9. "Na één jaar zou ik geen dag gemist willen hebben"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Advocaat Enterprise in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Atlassian voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    - Heel "menselijk" bedrijf. Ja, je hebt doelen en OKR's, maar als ze niet gehaald worden, is de eerste vraag altijd: "Wat kunnen we doen om je te helpen?" - Het bedrijf leeft elke dag haar waarden na, ook al staan ze soms in de weg van snellere groei of gemakkelijkere manieren om succes te bereiken - Het bedrijf denkt op lange termijn, met mensen en klanten - Zeer productgericht bedrijf met veel aandacht voor feedback en verbetering - De hele organisatie vindt het leuk om terug te geven aan de gemeenschap (oude laptopveiling waar ingezameld geld naar een goed doel gaat, stichtingverlof, donatiekoppeling, ...)

    Meer weergeven

    Minpunten

    - Zeer productgericht bedrijf, wat geweldig kan zijn, maar ook een beetje creëert - Zoals in elk bedrijf zijn er enkele "heilige koeien" die niet kunnen worden betwist - Groei kan ook uitdagen en meer en meer onrealistische verwachtingen geven, doelen kunnen daarom een beetje "doorgeslagen" zijn

    Advies aan management

    Ga zo door met het goede werk, maar offer waarden en missie niet teveel op voor aandeelhouderswaarde. Het is een gevaarlijk pad

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Atlassian2018-12-17
  10. "Geweldig bedrijf en geweldige werkomgeving!"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Premier Support Engineer in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Atlassian

    Pluspunten

    Erg succesvol, snel groeiend bedrijf Erg gastvrije, creatieve en zorgzame werkomgeving

    Minpunten

    Eigenlijk komt er niks in me op

    Advies aan management

    Ga zo door!

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Atlassian2018-08-08
Er zijn 455 reviews gevonden