Reviews voor BDO | Glassdoor.be

Reviews van BDO

Bijgewerkt op okt 28, 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

3.4
66%
Aanbevelen bij een kennis
80%
Waardeert directeur
BDO CEO Martin Van Roekel
Martin Van Roekel
128 Beoordelingen
  1. "Junior financial auditor"

    SterSterSterSterSter
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij BDO voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Zeer dynamische omgeving waar in verschillende teams wordt gewerkt en geleerd

    Minpunten

    Hoge werkdruk en enorm veel follow up

    BDO2019-10-28
  2. "Fijne sfeer"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Senior Manager in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BDO voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Leuke jonge omgeving om te werken

    Minpunten

    Geen minpunten bij BDO te vinden

    Advies aan management

    Geen

    BDO2019-08-29
  3. "BDO Accountants"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel

    Ik werk voltijd bij BDO voor 8 jaar

    Pluspunten

    Betrokkenheid, doorgroeïmogelijkheden, visie, respect voor menselijke waarden, mogelijkheden thuiswerk en flexibel werken

    Minpunten

    Naamsbekendheid, geen begeleiding in fitnesszaal

    Advies aan management

    Geen

    BDO2019-02-24
  4. "Te commercieel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BDO

    Pluspunten

    het bedrijf is moeilijk bereikbaar zonder verregaande verplichting

    Minpunten

    weinig communicatie onder collega's bereikbaarheid

    Advies aan management

    geen

    BDO2018-10-31
  5. "Onpersoonlijk"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BDO voor 5 jaar

    Pluspunten

    Het moderne werken: flexibele werktijden en mogelijkheden tot thuiswerken.

    Minpunten

    Het gevoel 'een nummertje' te zijn binnen een organisatie waar de werknemer (en diens ontwikkeling) niet belangrijk wordt geacht maar enkel het resultaat.

    Advies aan management

    Besteed meer (persoonlijke) aandacht aan medewerkers en stuur 'de rotte appels' in de organisatie naar huis om zo vooruitgang te kunnen boeken.

    BDO2019-10-28
  6. "Warm bad"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik heb voltijd gewerkt bij BDO

    Pluspunten

    Fijne mensen, meedenkend in carriere stappen, zetten in op behoud van mensen en investeren graag in werknemers.

    Minpunten

    Inrichting van bonussysteem, en promotiestappen is ondermaats.

    BDO2019-09-30
  7. "Goede belichting"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Audit Senior in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij BDO

    Pluspunten

    Briljante industrieblootstelling en goede betrokkenheid bij groei.

    Minpunten

    Geen echte nadelen, elke persoon heeft zijn ervaringen.

    BDO2019-09-09
  8. "BDO Advisory NL goed in statuten en overdracht voor familiebedrijven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij BDO voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Veel kennis Goed geregelde processen Fraai kantoor

    Minpunten

    Gebrek aan leiding en visie in BDO Advisory Procedures zijn vaak langzamer dan wat klanten willen Als medewerker wordt je aan je lot overgelaten en moet je zelf je klanten werven. Doorgroeien kan alleen als de 'baasjes' je mogen. Managers hebben geen tijd en doen hun eigen opdrachten bij klanten

    Advies aan management

    Pas de leiderschapsadviezen die klanten gegeven worden ook zelf toe.

    BDO2018-11-01
  9. "Infra specialist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Infrastructure Specialist in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij BDO

    Pluspunten

    Goede sfeer Korte lijnen Resultaat gericht Werken op agile manier

    Minpunten

    Klein team Werkdruk wegens klein team

    BDO2018-02-06
  10. "tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BDO

    Pluspunten

    heel erg flexibel, leuke collega's

    Minpunten

    eigenlijk helemaal geen, erg tevreden

    Advies aan management

    ga vooral zo door in de toekomst

    BDO2018-01-17
Er zijn 1747 reviews gevonden
</>Embed