Reviews voor BDO | Glassdoor.be

Reviews van BDO

Bijgewerkt op 18 aug 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

Er zijn 1519 reviews gevonden

3.4
SterSterSterSterSter
BeoordelingstrendsBeoordelingstrends
63%
Aanbevelen bij een kennis
76%
Waardeert directeur
BDO CEO Martin Van Roekel
Martin Van Roekel
109 Beoordelingen
  1. "BDO Accountants"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer in Brussel

    Ik werk voltijd bij BDO voor 8 jaar

    Pluspunten

    Betrokkenheid, doorgroeïmogelijkheden, visie, respect voor menselijke waarden, mogelijkheden thuiswerk en flexibel werken

    Minpunten

    Naamsbekendheid, geen begeleiding in fitnesszaal

    Advies aan management

    Geen

    BDO2019-02-24
  2. "Te commercieel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Niet aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BDO

    Pluspunten

    het bedrijf is moeilijk bereikbaar zonder verregaande verplichting

    Minpunten

    weinig communicatie onder collega's bereikbaarheid

    Advies aan management

    geen

    BDO2018-10-31
  3. "BDO Advisory NL goed in statuten en overdracht voor familiebedrijven"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Senior Consultant in Utrecht
    Niet aanbevolen
    Negatief vooruitzicht
    Afkeurende mening over directeur

    Ik voltijd gewerkt bij BDO voor meer dan 1 jaar

    Pluspunten

    Veel kennis Goed geregelde processen Fraai kantoor

    Minpunten

    Gebrek aan leiding en visie in BDO Advisory Procedures zijn vaak langzamer dan wat klanten willen Als medewerker wordt je aan je lot overgelaten en moet je zelf je klanten werven. Doorgroeien kan alleen als de 'baasjes' je mogen. Managers hebben geen tijd en doen hun eigen opdrachten bij klanten

    Advies aan management

    Pas de leiderschapsadviezen die klanten gegeven worden ook zelf toe.

    BDO2018-11-01
  4. "Infra specialist"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Infrastructure Specialist in Eindhoven
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij BDO

    Pluspunten

    Goede sfeer Korte lijnen Resultaat gericht Werken op agile manier

    Minpunten

    Klein team Werkdruk wegens klein team

    BDO2018-02-06
  5. "tevreden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BDO

    Pluspunten

    heel erg flexibel, leuke collega's

    Minpunten

    eigenlijk helemaal geen, erg tevreden

    Advies aan management

    ga vooral zo door in de toekomst

    BDO2018-01-17
  6. "Prima werkgever"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Geen mening over directeur

    Ik werk voltijd bij BDO

    Pluspunten

    Tijd voor tijd en flexibele uren

    Minpunten

    Werkdruk kan erg hoog zijn

    BDO2017-10-29
  7. "Goede ontwikkelmogelijkheden"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij BDO

    Pluspunten

    Goede collegiale sfeer, prima arbeidsvoorwaarden en kansen om je te ontwikkelen. Werkzaamheden die je uitvoert zijn afwisselend en uitdagend.

    Minpunten

    Werk/privé balans kan door studie soms in de knel komen, maar dat hebben alle grote accountantskantoren.

    Advies aan management

    Geen

    BDO2016-05-13
  8. "BDO Netherlands"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb gewerkt bij BDO

    Pluspunten

    Friendly environment to explore your capabilities

    Minpunten

    HR is bit unorganized, so make sure to have the promises in writing

    BDO2016-03-16
  9. "trauma"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Consultant in Amsterdam
    Niet aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk voltijd bij BDO voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    goede arbeidsvoorwaarden, lage werkdruk, veel vestigingen, diverse functies

    Minpunten

    focus op omzet, matige klanten, managers niet gedreven, werknemers met weinig betrokkenheid, loser mentaliteit

    Advies aan management

    kijk naar de toekomst en neem daar mensen op aan

    BDO2015-10-22
  10. "Informele sfeer in een zakelijke omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrièremogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen

    Ik heb gewerkt bij BDO

    Pluspunten

    Informeel sfeer, uitdagende taken, zelfstandigheid

    Minpunten

    Soms trage besluitvorming, onduidelijke doelstellingen vanuit management

    BDO2015-06-23
Er zijn 1519 reviews gevonden