Reviews voor Boston Consulting Group | Glassdoor.be

Reviews van Boston Consulting Group

Bijgewerkt op 19 apr 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .

4.2
85%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
Boston Consulting Group CEO Rich Lesser
Rich Lesser
1.139 Beoordelingen
  1. "Geweldige en uitdagende omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Medewerker in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    - Transparante loopbaanontwikkeling op het gebied van promoties - De mensen waar je mee werkt zijn geweldig, - Uitdagende problemen om aan te werken, verveelt nooit

    Minpunten

    - Woon/werk balans is op sommige dagen onvoorspelbaar, je hoeft echter nooit in het weekend te werken.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2019-02-17
  2. "Fantastisch bedrijf om je carrière te starten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Learning en development Groeibedrijf Work-life balans wordt opgevolgd

    Minpunten

    Work-life balans ondanks opvolging niet altijd optimaal

    Boston Consulting Group2018-03-28
  3. "Goed als je veel wil leren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    ontwikkelingsmogelijkheden veel slimme mensen grote internationale kansen

    Minpunten

    werk druk is groot collegas zijn some een beetje wijsneus

    Boston Consulting Group2018-08-23
  4. "Associate @ BCG"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    - Veel trainingen (inhoudelijk, hard skills (e.g. excel), soft skills) - Veel begeleiding (mentor, coach, career development advisor, buddy, etc) - Jong bedrijf

    Minpunten

    - Niet altijd invloed op op welk project / welke klant je gestaft wordt - Onvoorspelbare, onregelmatige werktijden - Weinig diversiteit in de top

    Advies aan management

    Blijf zo focus op training en ontwikkeling, blijf trainingen vernieuwen. Meer diversiteit, waarbij niet alleen de focus op vrouwen, maar ook op etniciteit en type mensen.

    Boston Consulting Group2017-02-08
  5. "Inspiring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen

    Ik heb gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Lots of inspiring and smart colleagues, steep learning curve

    Minpunten

    Work load can be a little over the top some times, and impact is mostly not directly tangible.

    Advies aan management

    Better onboarding of experienced hires

    Boston Consulting Group2015-10-07
  6. "Geweldige leerervaring, fantastische mensen"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Snel bijleren, geweldige sfeer, goede voorbereiding op de zaken

    Minpunten

    Werkuren zijn soms onvoorspelbaar

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2014-02-17
  7. "Een geweldige plaats om ervaring op te doen en te groeien"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Boston Consulting Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Mensen helpen elkaar, actieve sociale cultuur; Ondersteuning om jezelf te doen groeien op alle niveaus; Variërende projecten om verschillende industrieën/functies te leren kennen - het wordt nooit saai; Kans om bij te dragen aan het bedrijf, op sociaal vlak, enz.

    Minpunten

    Werkuren kunnen vrij lang zijn als je op een project zit - maar worden gecompenseerd door strand tijd; Werkcultuur is erg Nederlands in het Amsterdamse kantoor;

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2013-01-09
  8. "Enorm waardevolle ervaring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Associate in Amsterdam
    Aanbevolen
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Geweldige leerkansen Internationale expertise Verscheidenheid in zaken Impact van dag een Geweldige collega's Bonussen en salaris is geweldig Wordt heel snel een expert

    Minpunten

    Soms lange uren Permanente druk: je moet terugdrukken 80% is vaak goed genoeg Clientwerk kan saai zijn Naar boven of naar buiten

    Advies aan management

    Pr en merkimago is geweldig Wervingsmechanisme is succesvol in het aantrekken van het beste talent We worden vaak alleen gezien als kostenbespaarders

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2012-03-23
  9. "Geweldige plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Projectleider in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Boston Consulting Group voor 5 jaar

    Pluspunten

    Investeren in de mens, dat is de winst- en verliesrekening en de balans.

    Minpunten

    De balans tussen werken en leven kan verbeterd worden.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2019-04-19
  10. "Goede leermogelijkheden, maar hiërarchisch en niet flexibel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Research Associate 

    Ik werk voltijd bij Boston Consulting Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel briljante mensen, contacten met een reeks bedrijven en industrieën, goede trainingprogramma's en ontwikkelingsmogelijkheden

    Minpunten

    Lange en onvoorspelbare werktijden, niet flexibel op het vlak van locatie en werktijden, weinig zeggenschap over waar u wordt tewerkgesteld, hiërarchisch

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2019-03-21
Er zijn 14 reviews gevonden