Reviews voor Boston Consulting Group | Glassdoor.be

Reviews van Boston Consulting Group

Bijgewerkt op 26 nov 2019

Als u wilt filteren op reviews, moet u zich of .
4.3
84%
Aanbevelen bij een kennis
95%
Waardeert directeur
Boston Consulting Group President and CEO Rich Lesser
Rich Lesser
1.104 Beoordelingen
  1. "Geweldige en uitdagende omgeving"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Medewerker in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    - Transparante loopbaanontwikkeling op het gebied van promoties - De mensen waar je mee werkt zijn geweldig, - Uitdagende problemen om aan te werken, verveelt nooit

    Minpunten

    - Woon/werk balans is op sommige dagen onvoorspelbaar, je hoeft echter nooit in het weekend te werken.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2019-02-17
  2. "Fantastisch bedrijf om je carrière te starten"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Learning en development Groeibedrijf Work-life balans wordt opgevolgd

    Minpunten

    Work-life balans ondanks opvolging niet altijd optimaal

    Boston Consulting Group2018-03-28
  3. "Goed als je veel wil leren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Voormalige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Neutraal vooruitzicht
    Geen mening over directeur

    Ik heb voltijd gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    ontwikkelingsmogelijkheden veel slimme mensen grote internationale kansen

    Minpunten

    werk druk is groot collegas zijn some een beetje wijsneus

    Boston Consulting Group2018-08-23
  4. "Associate @ BCG"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Associate in Amsterdam
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    - Veel trainingen (inhoudelijk, hard skills (e.g. excel), soft skills) - Veel begeleiding (mentor, coach, career development advisor, buddy, etc) - Jong bedrijf

    Minpunten

    - Niet altijd invloed op op welk project / welke klant je gestaft wordt - Onvoorspelbare, onregelmatige werktijden - Weinig diversiteit in de top

    Verder lezen
    Boston Consulting Group2017-02-08
  5. "Inspiring"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
     
    Aanbevolen

    Ik heb gewerkt bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Lots of inspiring and smart colleagues, steep learning curve

    Minpunten

    Work load can be a little over the top some times, and impact is mostly not directly tangible.

    Verder lezen
    Boston Consulting Group2015-10-07
  6. "Geweldige plek om te werken"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Projectleider in Brussel
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk voltijd bij Boston Consulting Group voor 5 jaar

    Pluspunten

    Investeren in de mens, dat is de winst- en verliesrekening en de balans.

    Minpunten

    De balans tussen werken en leven kan verbeterd worden.

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2019-04-19
  7. "Partner"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Medewerker 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht
    Goedkeurende mening over directeur

    Ik werk al langer dan een jaar als voltijd bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Projecten zijn cool Geweldig plek voor zelfontwikkeling Collega's zijn erg aardig Alle voorzieningen zijn goed georganiseerd

    Minpunten

    Je wordt verwacht te leveren

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2019-11-26
  8. "Omgeving met veel impact en veel leren"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 

    Ik werk voltijd bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Leren & Ontwikkeling is een hoofdonderwerp, met snelle carrière - Projecten met hoge impact - Hoog salaris

    Minpunten

    - Hoge druk - Lange uren - Mogelijk nodig om van maandag tot donderdag te reizen voor cliëntenwerk

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2019-09-15
  9. "Perfecte manier om je carrière te starten met een intense leercurve"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Anonieme werknemer 
    Aanbevolen
    Positief vooruitzicht

    Ik werk deeltijd bij Boston Consulting Group

    Pluspunten

    Extreem goed trainingsprogramma met doorgroeimogelijkheden op het werk. Erg aardige collega's en weinig tot geen strijd/competitie tussen mensen.

    Minpunten

    Lange werkuren, hoeveelheid werk is vaak onvoorspelbaar, reizen

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2019-08-02
  10. "Goede leermogelijkheden, maar hiërarchisch en niet flexibel"

    SterSterSterSterSter
    • Werk/privé-balans
    • Cultuur en waarden
    • Carrière­mogelijkheden
    • Vergoeding en arbeidsvoorwaarden
    • Senior management
    Huidige werknemer - Research Associate 

    Ik werk voltijd bij Boston Consulting Group voor meer dan een jaar

    Pluspunten

    Veel briljante mensen, contacten met een reeks bedrijven en industrieën, goede trainingprogramma's en ontwikkelingsmogelijkheden

    Minpunten

    Lange en onvoorspelbare werktijden, niet flexibel op het vlak van locatie en werktijden, weinig zeggenschap over waar u wordt tewerkgesteld, hiërarchisch

    Vertaald uit het Engels
    Toon origineel
    Boston Consulting Group2019-03-21
Er zijn 17 reviews gevonden